perjantai 7. marraskuuta 2008

Sovituskopin vaikutus pahaan mieleen

on tällä kertaa toisensuuntainen kuin yleensä. Tää ei nyt sisällä mitään kilovalitusta: sovituskoppi aiheuttaa tietty sitäkin joskus, mut tässä blogissa puhutaan enimmäkseen vaatteista. Yleensä sovituskoppiin viedyt onnistuneet yritykset piristävät päivää viimeistään kassalta kotiin vietäessä (mikäli ei ollut lappuja silmillä), mut tänään kaikenlainen kiva aiheutti vain lisää harmitusta.

Yritän siis olla shoppailematta ennen Tukholmaa eli ensi viikkoa, joten jos sovituskopissa joku kallis ja kiva osoittautuu kotiin viemisen arvoiseksi, tulee hirvittävän ristiriitainen olo. Toisaalta voisi ostaa, mutta toisaalta se olisi Tukholman budjetista pois. Jätin siis kaiken sovittamani rekkiin. Harmittaa, etenkin noiden hapsubootsien vuoksi. Jos en löydäkään näitä Balmainbootseja Topshopista, kuten toiveissa olisi.


Tässä Zarassa sovittamani ihana ruutujakku, jossa oli olkatoppaukset, Zaran hapsunikkurit ja Carlingsin nahkamekko, josta höpisin jo eilen tai toissapvä. Kuinka piristävä lisä tuo ruutujakku oliskaan ollut mun vaatekaappiin!
Photobucket
Nyt sormet todella ristiin niiden Balmain-kopioiden puolesta, sillä noita Zaran versioita tuskin löytyy kun tulen ensi viikolla niitä kyselemään. Mä haluaisin loputtoman rahakaivon jonnekkin, niin voisin ostaa sekä nää että kaikkea Tukholmasta. Jos joku sampo löytyy, niin kertokaa mullekkin?

4 kommenttia:

 1. Oih miten ihanat hapsunilkkurit!! Itse haluaisin nuo Zaran versiot:) Harmi kun ei ihan lähipäivinä ole asiaa helsinkiin...

  VastaaPoista
 2. Hei muuten jos oot ens viikon ke tai to tukholmassa niin dagmarilla on birgerjarlsgatanilla 57D "utförsäjning" tän talven mallistosta! Oon kateellinen kaikille jolla on mahdollisuus käydä siellä!;)

  VastaaPoista
 3. lovely: Joo, ne jäivät kyllä mietityttämään, joten toivottavasti en mene Zaran ohi huomenna... :)

  äppelblom: Äh, olen siellä vain perjantaina! Oi miten tää on niin mun tuuria!! :(

  VastaaPoista
 4. paljon noilla hapsu systeemeillä oli hintaa ?

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.