maanantai 10. marraskuuta 2008

Me in pieces

Taas maanantai... nyt kun oon aina välillä töissä, tuntuu aika juoksevan ihan eri tahtia kuin opiskellessa. Kun vain opiskelee, tuntuu, että joka päivälle saa melkein väkisin keksiä tekemistä, että se jotenkin menisi ohitse. Puolensa tietty kaikella; sillä nyt olen ollut osa-aikaisena töissä syksyn ja kohta on melkein joulu. Juurihan se kesä oli! Mulla on päivät niin täynnä töitä, koulua tai kahden kaupungin välillä ravaamista, että en oikeasti ehtisi laiskotella yhtään. Ihme kyllä mitään suurempaa stressiä ei ole vielä iskenyt :)
Photobucket
Oikeasti mulla on myös hame ja vähän mukavammat kengät - peep toet kun ovat hieman epäkäytännölliset nyt marraskuussa -, mut muuten sama asu (näin se näyttää paremmalta!). Saa nähdä, mitä työpaikan jakkutädit ajattelevat mun "wayfarer"-rilleistä :D Lanseeraan meille casual mondayn... Yhdistän muuten nuo kengät lähes aina juuri näihin sukkiksiin, mikäköhän siinäkin on?
Ja joo, asu on jo vähän nähty, mut koitan keksiä jotain uutta piakkoin :D

-kaulahuivi Indiska (viimevuotinen)
-jakku Lindex
-t-paitamekko GT
-sukkahousut DIM/Stockmann
-kengät All Saints
-rillit Asos

This is how I'd like to dress up to work, but I guess I'll add a skirt and more casual shoes to this combination. This is going to be casual monday (I think I've got casual dresscode everyday at our work place)...

7 kommenttia:

 1. Ihana asu! Nuo sukkikset ja kengät on ihanat:) Ja toi paita on suloisen värinen!

  VastaaPoista
 2. Oon harmitellut etten ostanut tota kaulahuivia viime jouluna kun sen ois saanut tosi halvalla alennusmyynnistä ja tää ei nyt yhtään paranna asiaa! :>> Ainiin ja kiitos muuten linkityksestä tuolla aikasemmin! :)

  VastaaPoista
 3. nylon: Kiitos! Harvoja kertoja, kun mun päällä näkee jotain väriä! :))

  sugar kane: Kiitos!

  annab: Joo, se oli kyllä loisto-ostos :D Eipä kestä, ansaitsit kehuja!

  VastaaPoista
 4. Original pictures.. sorry I dont speak finnish

  VastaaPoista
 5. Tollaset sukkikset on pakko saada tai ainakin ton tyyppiset!:)

  VastaaPoista
 6. pedro j.baena luna: Thanks! That doesn't matter, I speak english anyway.

  äppelblom: Käy kysymässä Stockalta! Siellä on vähän hillitympiäkin pitsisukkiksia...Turun Stockan täti kohotteli kulmakarvojaan, kun tahdoin ostaa just nämä enkä jotain rauhallisempia :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.