sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Higher planes

Mä en yleensä ottaen ole niitä tyyppejä, jotka jaksavat hakea jonkun fancyn biisinnimen otsikkoon. Yleensä otsikoin postaukseni mielikuvituksellisesti päivän asuksi tai "olen Turussa" tai "takaisin Helsingissä" yms. Tänään tein poikkeuksen, koska kai nyt kerran viikossa saan julistaa musiikkimakuani otsikossakin. Onhan sekin jonkinlainen kannanotto.

Jotta en tekisi enempää tikusta asiaa, voin näyttää teille sunnuntaiasun. Kenkävalinta oli uskomattoman väärä tänään Turusta lähdettäessä, sillä puolessa välissä kolme tuntia (!) kestänyttä matkaa tie alkoi näyttää siltä, että emme pääse ikinä Helsinkiin. Ihan vaan sen takia, että Helsinki on mahdollisesti hautautunut lumeen.

Photobucket
Viimeisessä kuvassa mun naama meikittömänä (no joo, ripsivärin rippeillä), tyhmällä ilmeellä ja likaisilla hiuksilla. Au naturel.

-huivi Indiska
-takki pojan pikkutakki
-farkut Cheap Monday
-paita H&M
-kengät Zara

11 kommenttia:

 1. huivi näyttää ihanan lämpöseltä ja farkut on jotain mitä kovasti haluan!

  VastaaPoista
 2. Täällä Turussakin on nyt aika kauhea sää, toivottavasti huomisaamun mennessä rauhoittuu :S Muuten ei tule ollenkaan kiva pyöräretki luennoille..

  VastaaPoista
 3. Rraaau! Mä haluun tollaset farkut ja kenkäset. Aivan sama käveleekö niillä metriäkään tuolla ulkona, kunhan sisällä saisin kepsutella peilin edessä ;) Mistä farkut? Mistä kengät?! Erinomainen asu tänään! Tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Noi farkut näyttää tosi kivalta sun päällä.:) Hih, aina kun kirjoitat "pojastasi", niin ajattelen että sulla on poikalapsi.. :D Taidat kuitenkin tarkoittaa poikaystävääsi? :)

  VastaaPoista
 5. huivi<3 muutenkin kiva asu. vitsi kun täällä pohjoisessakin vielä pystyisi pukeutumaan johonki tollaseen takkiin ;//

  VastaaPoista
 6. Ihanan yksinkertainen asu ja niin tyylikäs taas :)

  VastaaPoista
 7. Mistä nuita cheap mondayn farkkuja voi saada? Onko cheap mondaylla oma liikekin jossain? Tai nettimyyntiä? :)

  VastaaPoista
 8. kattelin noita sun CM farkkuja ja tulin siihen tulokseen, että mulla on semi-kaimat kaapissa! :-D en edes muistanut.heh.

  VastaaPoista
 9. mary-jo-lisa: Se on superlämmin! Ja noi on mun uudet suosikit :)

  roosa: Joo, kuulin et se tuli sinnekkin :( Täällä oli aamulla ihan lumikaaos :D

  kella: Hahhaa, kiitos!! Farkut Stockiksesta, mut saa varmaan Beamhillista ja kengät ihan Zara Trend...

  anna-maria: Äh, ei voi olla totta, tällä viikolla kaikki on tarttuneet tuohon! En jaksaisi millään vaihtaa sen (poikaystävän) nimeä... :)

  annu: No täälläkin on aika rajoilla, mut jos ei pelkää palelemista niin pystyy. Plus et pojan takki on aika paksu :)

  nola: Eikä, kiitos! :)

  aab: Varmaan Beamhillista tai HKI10:stä? Näin ainakin joskus sen ikkunassa yhdet. Oisko myös Zoovillage.com:ssa? Oma liike niillä on Söderissä, Tukholmassa :)

  lina: Joovai? Hyvä juttu, näytä ne myös blogissa! :)

  VastaaPoista
 10. Ei se siis mitään haittaa, jotenkin vaan sitä joka kertaa ikään kuin lukee sen "väärin". Jos kirjoittaisit vaikka "poikkis" jatkossa, niin olisko se nopeampi kirjoittaa kuin poikaystävä? :) Ei siis minua niinkään haittaa, mutta ettei tule ihmisille väärinkäsityksiä et sulla olisi jo lapsia. :D

  VastaaPoista
 11. anna-maria: Haha, poikkista en voi käyttää, se ei vaan sovi mun suuhun yhtään :) En itse asiassa ole ajatellutkaan jotenkin, että siitä voisi saada ton käsityksen, mutta voihan siitä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.