maanantai 24. marraskuuta 2008

Lukuasu

Uaaaaaaah, kirjoitelma ei ole vieläkään valmis ja huominen kolkuttelee ovella! Valvon varmaan yömyöhään tän projektin kanssa nyt... Oltiin siskon kanssa tosiaan Porthaniassa tänään kirjoittamassa (mä kirjoitin) ja välillä Memphiksessä syömässä. Tällaisella asulla lumivaltakunnassa - jonne GoreTex/kumisaappaat olisivat varmaan oikea valinta. Tai kotona pysyminen, ikävä kyllä se vaihtoehto ei tullut kyseeseen.
Photobucket
Eip kovin innovatiivista mut ainakin rentoa. Oon jotenkin ihan myyty kaksiriviselle napitukselle, harmi et en omista melkein yhtään vaatekappaletta sillä napituksella. Täytyy varmaan käydä ostamassa tässä, kunhan kiire hellittää...
-pipo ja paita GinaTricot
-neuletakki arvatkaa kenen kaapista nyysitty
-saappaat Din Sko
-laukku MbMJ

4 kommenttia:

 1. Milloin olet ostanut saappaasi? Onko ne ihan tavalliset, ettei niissä ole mitään nyörejä tms.? Söpöt.

  VastaaPoista
 2. anonyymi: Joku kuukausi sitten Din Skon alesta muistelisin. Ei ole nyörejä, ei ees vetoketjuja, noi vaan vedetään jalkaan :)

  VastaaPoista
 3. Toi asu kelpais kyllä mulle just sopivan relax kun on koeviikko joka on tähän asti mennyt ihan päin persettä!:) No joo kunhan tuun kurssit läpi, heh;)

  Niin ja nyt takaisin kirjojen luo!

  VastaaPoista
 4. äppelblom: Joo, toi oli tosiaan sopiva lukemiseen...Toivottavasti sun koeviikko menee kuitenkin hyvin, ainahan sitä luulee, et menee huonosti mut sit menee hyvin kuitenkin :) Tsemppiä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.