keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Kevään aurinkolasit

En tiedä, miks mulla on kategoria "aurinkolasit" tuolla. Ilmeisesti en blogia aloittaessani ajatellut, että symmetrisyyden vuoksi pitäisi varmaan perustaa myös "paidat", "takit" yms. kategoriat :) EDIT: Kategoria poistettu.

Noh, mut nyt se on käyttökelpoinen. Nimittäin Modefeberin Caroline oli käynyt katsastamassa kevät/kesän aurinkolaseja ja tässä on hänen kuvansa Miu Miun laseista
Löysin jotakuinkin tuollaiset lasit kirppikseltä joku aika sitten, mutta en ostanut niitä. Sittemmin on harmittanut, kun mustasankaiset vähitellen syrjäytyvät juuri tuollaisilla haaleanvihreillä, ruskeilla yms. muovisangoilla. Ja mielettömän kokoisilla linsseillä. No mut, eiköhän sellaiset vielä jostain löydy. Täytyy soittaa mamman vintin päivystysnumeroon ;)

3 kommenttia:

 1. ostin tollaset huge aurinkolasit joskus muinoin henkasta, lähes samantyyliset :--)

  VastaaPoista
 2. Ohh,noi kun näkee niin tulee pakko saada ajatukset mieleen!:) My o my:ssa on muuten tosi hienoja vähän ton tapasia aurinkolaseja ja ajattelin ehkäpä ostaa sellaset keväällä. Mutta kvääsenhän on kyllä melkoinen aika että odotetaan nyt että joulu tulee ensin, heh!;)

  VastaaPoista
 3. lina: Joo vai, oon kade! ;)

  äppelblom: No aijaa! Mun pitäisi päästä vihdoin päästä käymään sinne My o My'hyn... Mut tosiaan, onneks varmaan halpakaupat tuo samantyylisiä markkinoille keväällä, mulle kelpais ihan Ginankin lasit :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.