tiistai 18. marraskuuta 2008

I heart norwegian woods

Kuinka supersiisti olisi tuollainen vartalokoru? Järkyttävän upea vai mielettömän upea? Hinta on 60 dollaria täällä, joten se vähän hillitsee halua ostaa tuollainen. Plus koko lähipiirin silmienpyörittely, joskin se on harvemmin ihan estänyt mitään... Voisin yrittää jotain DIY-juttuakin, jollen olisi niin käsi askartelun kanssa ja mulla olisi tarvittavat välineet.

Ensin mun rakasta turkkianikin katsottiin meillä vinoon, mutta koska se oli tullut jäädäkseen, oli pojankin myönnettävä sille pysyvä paikka eteisen kaapissa. Nyt se on - ainakin melkein - vain yksi takki muiden joukossa. Joten hei kulta, oletko kuullut sellaisista vartalokoruista? Ai et, no ei haittaa...

PS. Sanokaa, jos tää postaus näyttää hassulta, siis lähinnä niin, että teksti on kaukana kuvista :) Nyt lähden töihin taas!

3 kommenttia:

 1. Tuo näyttää hauskalta. =) Luuli aluksi, että kyseessä oli paita, jossa tuo erikoinen killutin oli kiinni. Tuo varmasti särmää asuun kuin asuun.

  VastaaPoista
 2. Heips, kyselisin hiukkasen tuosta "MQ"-clutchista, kun olen ihan pihalla Ruotsissa myytävistä merkeistä jne. Onko tuo MQ joku merkki sinänsä ja mistä kaupasta sitä voi ostaa? Menee Modefeberit ja Topshopit meikäläisellä iloisesti sekaisin :oD

  Clutch nimittäin on just sellainen mitä mun kaappi just nyt tarvitsee.

  VastaaPoista
 3. ragdoll: Olisi kyllä ihan mieletön! Miten sitä löytääkin shoppauslakon aikana ne kaikkein kivoimmat tavarat? ;)

  may: MQ on kauppa Ruotsissa, mut en häthätää muista, onko toi clutch niiden omaa merkkiä vai jotain muuta. Voin tarkistaa, niin tiedät, voiko ostaa muualta ja mikäli ei, niin ainakin metsästää Traderasta (Ruotsin eBay) :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.