torstai 6. marraskuuta 2008

En ole yksin

...ihastusteni kanssa, sillä monet julkkiksetkin ovat valinneet tässä lähiaikoina rikkinäiset farkut jalkaansa. Haluaisin vielä tuollaiset perussiniset farkut vaatekaappiani täydentämään, mutta taidan jatkaa mustien DIY-farkkujeni kanssa. Voi olla, että ensi vuonna kaduttaisi, mikäli leikkelisin kaikki normifarkkuni polvista puhki.
Photobucket
Kaikkein tyylikkäimmät repeämät ovat polvien kohdalla. Mikäli ei halua rikkoa farkkuja yhtä totaalisesti kuin minä ja Topshop (kuva alla), kannattaa tehdä halkiot vain polvien kohdalle.

Vielä lisää: Acnen kevätkokoelmassa on rikotut Generic Girlit, eli se malli farkuista, jota olen jo pidempään ihastellut... Ja rikottujen farkkujen aatelia löytyy tietty myös Balmainin kevät 09 -näytöksestä, joten this must be hot.
Photobucket
I'm in love with ripped jeans. Would want a pair of basic blue jeans with cut outs to my wardrobe, but I'm pretty sure I'd regret it next year if my cupboard was filled by DIY ripped jeans... Both Balmain and Acne has ripped jeans in their spring 09 collections!

kuvat: topshop.com, denimology.co.uk, pause.se/linn, style.com

6 kommenttia:

 1. Vitsit kun rikotut farkut voivatkin näyttää hyvältä. Pitäisi etsiä jotkut halvat farkut, jotka voisi uhrata. :)

  VastaaPoista
 2. Vaikka noista tuleekin ihan ala-aste ajat mieleen, taidan minäkin uhrata jotkin vanhat vaaleat farkut ja tehdä niihin muutaman reiän :)

  VastaaPoista
 3. uivitsi että revityt farkut sitten osaakin näyttää hyviltä. itse olen himoinnut noita topshopin versioita hulluna, mutta taidan kuitenkin tarttua saksiin ihan itse : )

  VastaaPoista
 4. christina: Eiks näytäkkin! Käy tsekkaamassa GinaTricotin farkkuhyllyt :)

  elle: :D Niinpä... mä kans valitsin käyttämättä jääneet omasta kaapista. Taloudellisin vaihtoehto ? :)

  anna: Mä kanssa innostuin niistä ja Erin Wasson for RVCA -mallistosta, joten tein vanhoista farkuistani "modernimmat" :)

  VastaaPoista
 5. Voisitko sellittää miten kulutit ja rikoit farkut? en vaan saa omistani hyviä!!

  VastaaPoista
 6. anonyymi: Yllä on nyt mun tiedot farkkujen repimisestä, var så god! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.