tiistai 11. marraskuuta 2008

En malta!

En malta olla esittelemättä aboutvalmista paitaani ja muuta Tukholmanreissulle suunniteltua asua! Paita on nyt Raquel Allegra á la Aurora, eli parin viillon ja turhan reiän kera. Se oli hyvää harjoitusta mun kärsivällisyydelle ;) Hullua, että suunnittelen reissulle jo ihan asua, johan sitä luulisi, että Tukholmaan voi marssia ihan missä vaatteissa huvittaa... Ihan niinkuin Helsinkiinkin. Tai oikeastaan en marssi keskustaankaan ihan missä sattuu vaatteissa, joten palasin juuri kehän alkuun. :D

Turkistakkini jatkaa voittokulkuaan mun asukuvissa ja tämän päiväinen nahkaremmi on myös edelleen mukana kuvioissa. Toivotaan, että Tukholmassa on kylmä perjantaina. Muuten takiksi pääsee varmaan joku jakku ja paidaksi joku neule, jollaista mulla ei vielä ole. Olispa kylmä siis. Harvemmin sitä nyt toivoo.
Photobucket
-turkki ja vyökoru second hand
-farkut Fifth Avenue Shoe Repair
-paita H&M
-bootsit Din Sko
-laukku tod näk beige tai valkoinen Miuska, koska täydellinen musta nahkalaukku on vasta hakusessa...

Miltä näyttää? Kehtaako Pohjoismaiden muotipääkaupunkiin marssia näissä vaatteissa? ;)

6 kommenttia:

 1. no miksei kehtaisi... näytät hyvin geneeriseltä tukholmalaistytöltä. tiedä sitten, onko se ainoastaan hyvä asia...

  VastaaPoista
 2. emilia: Kiitos! :))

  anna: Haha, kiitos sullekkin! :)

  maria: On toki, tässä blogissa kun keskitytään enimmäkseen Ruotsi-tyyliseen muotiin! ;)

  VastaaPoista
 3. soluttaudut loistavasti ruotsiin :--) eli upea asu ja mahti paita! kumpa itekkin jaksaisin tollasta ruveta väsään, ei kiiton näillä kädentaidoilla/hermoilla. :--D

  ainakin viime pe oli kohtuullisen kylmä tukholmassa, aamusta varsinkin mutta koko päivän kyllä oli kiitollinen lämpimästä takista :) joten suosittelen turkkia!

  VastaaPoista
 4. lina: Haha, kiitti! Soluttautuminen on päämääränäkin ;)) Toivotaan, että turkki ei ole liian kuuma, sillä se lähtee mukaan nyt!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.