torstai 6. marraskuuta 2008

Punk B**

Tässä vielä päivän asu. Olen ihan poikki päivästä, olin ensin venäjän tunnilla aamulla 8.30 (karmean aikainen herätys opiskelijalle :D) ja sitten kolmituntisella luennolla. Käväisin syömässä parin kaverini kanssa ja istuin koululla melkein viiteen naputtelemassa tietokonetta ja turhautumassa. En saanut mitään järkevää tekstiä aikaiseksi ja tuhlasin siihen monta tuntia. Äh. 

Lisäksi Turun asunnon vuokranantaja soitti vuokrankorotusta, joten päätin vaihtaa pienempään asuntoon. Nyt kun poika asuu täysipäiväisesti Helsingissä eikä enää täällä, niin samahan se on, vaikka asuisin yksiössä. Olen kuitenkin suuren osan ajasta Helsingissä, joten tuntuu turhalta maksaa korkeaa vuokraa puolityhjästä asunnosta. Huonekalut on siis siirretty suureksi osaksi Helsingin kämppään - täällä on vain sellaisia huonekaluja, joilla ei ole paikkaa Helsingin asunnossa. Nyt sit vaan asuntoa etsimään! :/
Photobucket
Varsinainen punk girl. Sorry kuvanlaatu, pelkästään pikku k-kamera täällä mukana!

Stressful day, I've been on lectures this whole day and still it feels like I didn't do anything. How frustrating is that? I need a new apartment. That's like a crown to this mess. Today was punky day and it really felt like one.

3 kommenttia:

 1. Asunnonetsiminen ja muuttaminen on rasittavaa. Mutta asu on hieno!

  VastaaPoista
 2. Äh, aikaset aamut ovat aivan hirveät! Jos koulu alkaa 8.15 niin herään 6.15!:(

  VastaaPoista
 3. may: Niin on, en jaksaisi muuttaa vain vuodeksi taas eri asuntoon ja siiten sieltä pois... Kiitos!

  äppelblom: Niin on! Mä heräsin sentään vasta 7.00, mut olen niin aamu-uninen, että sekin oli aivan kamalaa :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.