lauantai 22. marraskuuta 2008

Arkiasuja

En eilen ehtinyt kauheasti kirjoittelemaan, sillä kun tulimme Turkuun, olin koululla tekemässä ensi viikon alussa palautettavaa kirjoitelmaa sekä sen jälkeen illalla ulkona syömässä ystäviemme kanssa. Poika palautti gradunsa vihdoin, joten menimme syömään Roccaan pitkän kaavan kautta. Eilisen asut kuvasin kyllä:

Photobucket
Muuten pyörin tuossa asussa, mutta vaihdoin koululle mennessä farkut jalkaan. Turussa on jäätävää. Täällä on lunta!

Eka asu: karvahattu second hand, parka pojan Cheap Monday, paitamekko H&M

Toka asu: villakangastakki Filippa K, kengät Zara, leggingseistä pyydän anteeksi mut ei ollut sukkahousuja, mekko Whyred, villahuivi Mulberry ja laukku Miu Miu

Turussa on nykyisin niin vähän täytettä mun vaatekaapissa, että päivän asut perustuu täysin Helsingistä tuoduille vaatteille. Ehkä joskus on parempikin näyttää myös puettavia asuja täällä, sillä toisinaan mun yhdistelmät ovat vähän liian kummallisia arkipäivään ;)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näytti! Roccan entiset kokit kokkaavat nykyään omistamasaan Mamissa linnankadulla, kiva interiööri ja takuuvarmaa hyvää ruokaa. Plussaa hyvä hintataso... Oletko kokeillut?

    VastaaPoista
  2. paulis: Kiitos :) Vähän tavalliset outfitit, mut joskus näin. Joo, meinattiin mennä Mamiin, mut sit päädyttiin Roccaan. Se on kyllä ehkä vähän huonontunut keittiömestarin vaihdon jälkeen :/

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.