sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Vastauksia, olkaa hyvät!

Kiitos kaikille, jotka jaksoivat jättää kysymyksen, tässä kysymyksiinne vastaukset! Jos omaa kysymystäsi ei ole listassa, olen voinut lukea sen toiveeksi, jolloin näät sen myöhemmin postauksen muodossa, kun jaksan niitä lähteä toteuttamaan :)

Mitä alaa opiskelet? – Opiskelen Turun yliopistossa oikeustiedettä, loppu melkein häämöttää jo :)

Miksi aloit kirjoittamaan blogia? Mikä/kuka on suurin inspiraatiosi lähde pukeutumisen suhteen? – Itse asiassa idea blogista oli parhaan kaverini, joka kannusti minua aloittamaan blogin. Suurin osa inspiraatiosta tulee satunnaisista ruotsalaisista blogeista, katumuotisivuilta ja ties mistä milloinkin. Kopioin häpeilemättä, jos nään jotain makeaa ;)

Oletko jossain töissä koulun lisäksi? Minua on mietityttänyt toooodella paljon, millä mammonalla ostatte asuntoonne kaikkia design juttuja, jos kerran opiskelet?:D
- Olen tällä hetkellä osa-aikatöissä yhdessä pankissa Helsingissä. Poikaystäväni on jo valmistunut, joten hänellä on luonnollisesti suuremmat valmiudet ostaa kaikkea kivaa... Asuntokin on hänen, ei ollenkaan minun :)

Mitä et koskaan pistäisi päällesi? – Äh, ei voi sanoa etten koskaan, koska sit joudun kuitenkin pyörtämään puheeni :D Tällä hetkellä no-no voisi olla neonvärit; laukut, joissa on kaikenlaisia blingejä ja logoa ympäriinsä; teini-iästä muistuttavat kireät violetit trumpettilahkeiset matalavyötäröiset stretch-housut (älkää kysykö :D); saparot ja vaikka se yks muotioikku, jossa oli samassa housut ja niiden päälle ommeltu hame. Olin tosiaan teini myöhään 90-luvun ja 2000-luvun vaihteessa :)) Tästä vois tehdä ihan oman postauksenkin, jos menisin vähän tonkimaan vanhempieni varastoja...

Jos täytyisi valita, niin suomalaiset vai ruotsalaiset blogit? Mikä on paras ostoksesi ikinä?:) –Äh, rajuna trendifriikkinä täytyy kumartua Ruotsin suuntaan... Paras ostokseni? Vaikka tykkään rajuimmin kaikkein omituisimmista jutuista mun vaatekaapissa, niin täytyy sanoa et se oli mun Longchamp Pliage! Ette tiedä, mitä kaikkea se on kestänyt; se on kauppakassi, läppärilaukku, matkalaukku, rantalaukku, koululaukku ja ties mikä; siinä voi raahata useita kiloja tavaraa ja silti se vaan kestää, tahrat on helppo puhdistaa, kestää vuosia vaikka miten kaltoin kohtelisi ja maksaa itsensä tosiaan takaisin. Se on ihan paras.

Harrastatko jotain erityistä liikuntaa vai voitko vain kiittää geeniperimääsi noin upean muotoisista jaloista?! – Haha, kiitos! En harrasta oikein mitään, satunnaista kuntosalia ja vähän juoksua. Täytyisi alkaa liikkumaan enemmän! 

Lempikauppasi Helsingissä? Miten paljon käytät rahaa vaatteisiin kuukaudessa? Kenen tyylejä ihailet? – Mun lempikauppoja on varmaan Helsinki10, Beamhill ja Beam, Nina’s, Gaudete sun muut. Kämpin HenkkaMaukkaa ei saa myöskään aliarvostaa! My o My voisi olla uusi suosikki, jos nyt jaksaisin mennä käymään... Kuukaudessa menee vaatteisiin rahaa noin... 300 euroa tai jotain. Pyrin vähentämään sitä! Ihailen, no, satunnaisia katutyylejä. Itsevarmoja lookkeja, joissa ei kuitenkaan ole lähdetty ihan omille teilleen. En osaa oikein selittää tarkemmin :)

Missä ja milloin tapasitte poikasi kanssa? :>
- Tavattiin pojan bändin (sellainen yliopiston cover-bändi, ei mikään superstarajuttu :D) keikan jälkeen yhteisten ystäviemme jatkoilla. Tällaista tapahtui joskus 2005 marraskuussa, seurustelemaan aloimme vasta myöhemmin...

Mikä ovat lempivaatemerkkejäsi? Millaista musiikkia kuuntelet? Lempivärisi?
- En oikein osaa luetella lempivaatemerkkejäni, koska ostan vaatteet vähän mistä sattuu. Ne voivat olla second handia tai Whyrediä, sillä ei oikeastaan ole väliä, kunhan vaate on kiva. Asusteissa tykkään kuitenkin erityisesti Miu Miu:sta, harmi, ettei ole varaa ostaa sitä useammin :)
Kuuntelen aika paljon elektroa tällä hetkellä, mutta usein musiikkivalintani ovat tosi fiilispohjaisia. Jos klikkaa tuosta ”tarkastele koko profiilia” –linkistä, niin näkee muutamia mun lempibändejä!
Lempivärit on no doubt musta ja harmaa :)

Pituutesi/painosi?
Kuvista on vaikea käsittää, minkä kokoinen ihminen oikeasti on..
Missä päin Helsinkiä asut?
Koska olet syntynyt?
Missä olet töissä?
- Olen 165cm pitkä ja painan jotain kg, en ole punninnut moneen vuoteen. Asun Helsingin Kalliossa/Turun itäisessä keskustassa. Olen syntynyt marraskuussa, eli mulla on synttärit ihan kohta! Töissä olen yhdessä  pankissa, tosin lopetan siellä tämän vuoden lopussa :)

Here is some answers to my readers questions concerning my life and me. I'm not going to translate this in English, my apologies!

6 kommenttia:

 1. mukavaa että vastasit noin moneenkin kysymykseen:)

  VastaaPoista
 2. may ja anonyymi: Kiitos, niihin oli hauska vastata :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, lukijasi Turussa toivoo lisää sisustus tms. aiheisia postauksia, niistä olisi kiva lukea, jos itse olet kiinnostunut aiheesta!

  VastaaPoista
 4. Mäkin toivon kämppien esittelyä:)

  VastaaPoista
 5. turkulainen ja pipari: Lupaan laittaa tänne kuvia asunnostamme, kunhan saamme sen valmiiksi. Turun asunnossa ei ole paljoa enää kuvattavaa, kun useimmat huonekalut on viety jo Helsinkiin! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.