torstai 16. lokakuuta 2008

UGG

Mun pitäisi oikeastaan miettiä verojuttuja seminaarini takia, mutta mietin sen sijaan jotain todella paljon tähdellisempää, eli UGG-bootseja. En lämmennyt töppösille niiden ensimmäisen aallon aikana, mutta nyt kun kyseinen trendi on taas nostamassa päätään, voisin jo harkita hankkivani yhden parin jalkoja lämmittämään. Mietityttää oikeastaan vain, kuinka tuollaiset kengät selviävät Etelä-Suomen märästä ja todennäköisesti lumettomasta talvesta? Hinta on aika korkea siihen nähden, että ne tuhoutuisivat heti ensimmäisen loskakelin koittaessa. Onko kenelläkään kokemuksia? Tai mitä mieltä olette yleensä ottaen UGGeista?
Mieluiten ottaisin tällaiset keskiruskeat UGGit. Mustatkin voisivat olla kivat, ainakaan mahdolliset tahrat eivät näkyisi yhtä helposti ja eikä tarvitsisi miettiä sateen aiheuttamia värivirheitä.

I'm thinking about boots when I should think about my school stuff, not surprising. I could have use for a pair of UGG boots, if this winter will be colder than the last one. If we at least got snow this year. Chestnut would be the best colour but black could be more useful, as possible stains wouldn't be as visible on that.

kuva: Brandos.fi

8 kommenttia:

 1. Mä en uskaltais panostaa yli 200e UGGeihin, koska menee varmaan heti pilalle loskasäässä. Ja suomessa ei aina pysty ennustamaan alkaako päivällä satamaan jne. Jos kuitenkin ostaisin uggit niin ostaisin uudet metallinhohtoiset keskiruskeat:)

  VastaaPoista
 2. Ne ei kestä Suomen loskakelejä! Kokemusta on sillä mulla oli sellaiset pari vuotta sitten kun ne olivat niin in!:)

  VastaaPoista
 3. Ne menee sateessa pilalle vaikka kuinka olisi käsitellyt ennen käyttäänottoa... itse olen pilanut kahdet ja asun sentään pohjoisessa! Viime keväänä ostin kolmannet ja nyt meinaan käyttää tosi varoen, en yhtään jos on märkää. Ja ne venyy ihan kamalasti kun kastuvat, eli kokoa pienempi kannattaa ottaa.

  VastaaPoista
 4. pipari: Mäkin ajattelin heti Suomen kelejä, sitä paitsi tuollaisista töppösistä 200e on kyllä aika paljon. Ja sekin, jos ne tosiaan olis yhden käyttökerran kengät kun heti pilaantuisivat... :/

  äppelblom: Ok, ehkä mä en sitten raaski ostaa. Onhan ne kyllä hauskan näköiset, mutta tosiaan jos ei kestä loskaa, niin ei niillä oo kyllä asiaa Suomeen :D

  jenni!: Voi itku, ei siis loskaa eikä es sadetta... Ehkä jätän väliin ja ostan jotain muuta sillä 200e mitä jää säästöön. Kuulostaa vähän ikävältä :P

  VastaaPoista
 5. Inhosin niitä yli kaiken, kun ensimmäisen kerran olivat muotia. En enää inhoa, mutta ihmettelen edelleen, miten suurimmalla osalla uggsit on astuttu lyttyyn. Miten se on mahdollista? =D Onko kyseessä linttakintut, vai eikö kenkä tue yhtään?

  VastaaPoista
 6. Ei niissä varmaan mitään kunnon tukea ole, luulisin. Ja jos ne tosiaan venyvät sateessa, niinkuin jenni! sanoi, niin varmaan menevätkin lysyyn myös :)

  VastaaPoista
 7. no mulla ei ole uggeista huonoja kokemuksia. ei ole ikinä tullut vesi läpi, vaikka loskasäässä onkin niillä tallailtu.
  ja ei ole kuin halppiswannabe uggit. :)

  VastaaPoista
 8. MYYN JUMBO UGGEJA!!!!!!
  Myyn Jumbo Ugg merkkisiä Uggeja. Eivät ole aidot Uggit mutta ovat aitoa lampaan nahkaa. Lähtee kappalehintaan 115€.
  2kpl mustat classic tall kokoa 6-7 ja yhdet classic tall ruskeat kokoa 7-8.
  Käyttämättömät, vielä paketissa. Ostimme porukalla Ausseista kun luulimme aidoiksi mutta tulikin Jumbot.
  Ota yhteyttä jos kiinnostaa.
  emmaelonen@hotmail.com

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.