perjantai 3. lokakuuta 2008

Taas lisää turkista

Käydessäni eilen Vallilassa moikkaamassa siskoani käväisin siis tosiaan kirppiksillä. Unohdin vain kertoa, miksi eksyin pitkästä aikaa second handia penkomaan! Etsin oikeastaan turkiskauluria, jotain tämän tyyppistä kuin Carine Roitfeldilla ja Modefeberin Carolinella
Photobucket

Myös Little Fashion Addictin Johannalla on upea versio tällaisesta, kirpparilta vain 2 euroa! Tiedän myös, että yhdellä erittäin hyvällä ystävälläni on tämäntapainen joskus H&M:stä hankittu "tekoturkiskaulaliina", mutta epäilen vahvasti, ettei hän - ainakaan tämän postauksen jälkeen ;) - suostu myymään sitä minulle!

Emmaukseen ei siis tosiaan olleet turkikset vielä tulleet esille. Eikä niitä kuulma ollut varastossakaan. Katkerana ja Converset likomärkinä ajattelin, että myyjä halusi vain varata supermuodikkaat kaulurit itselleen, mutta jospa nyt ei kuitenkaan. Ehkä jossain muualla käy parempi tuuri, täytyy käydä viikonloppuna Turun kirpparit läpi!
Photobucket
Piristää neutraaleintakin asua: AA:n harmaa college, korkkarit ja pillifarkut (en osaa käyttää pelkkiä trikoita kuvassa olevalla tavalla), ja voilá!

kuvat: Jak & Jil, Modefeber, Stockholm Streetstyle

5 kommenttia:

 1. Åh, tack för länken :) och jo, älskar pälskragar. Skitsnyggt!

  VastaaPoista
 2. En tiedä oletko jo huomannut, H&M:lle on tullut sellaisia mustia tekoturkistakkeja. Tampereelta ainakin löytyy. Voi olla et oot jo sen bongannutkin, ja jopa tänne raportoinut, mutta nyt en ainakaan muista...

  VastaaPoista
 3. red: Ää, jag borde ha frågat dej först, sorry :/ Hoppas jag hittar lika fin krage som du har!

  anonyymi: Kiitos vinkistä, en ole ehtinyt käymään H&M:llä vähään aikaan! Huomenna on heti lähdettävä katsomaan! :)

  VastaaPoista
 4. hei olen omantuntonne ääni. kai tiedätte mistä turkikset kauppoihin tulevat? ja että Suomi on EUssa vähemmistömaita, joissa turkistarhaus vielä sallitaan. H&M on mukana FFAssa eli Fur Free Alliancessa, eli sieltä ette ainakaan aitoja turkiksia tule löytämään, onneksi. käykääpäs animalian sivuilla lukemassa faktaa turkisten tuotosta ja miettikää sen jälkeen uudelleen, josko haluatte ripustaa sellaisen raadon kaulaanne, kiitos.

  VastaaPoista
 5. ei turkisten pitäminen eroa lihansyönnistä mitenkään, joten kaikki kritisoijat miettikää käytättekö ite mitään eläintuotteita, todennäköisesti käytätte eli olkaa hyviä ja lopettakaa toi tekopyhyys.

  Eläimet kärsivät yhtä paljon kasvatettiin ne lihaksi tai turkiksi. Kummatkin ovat myös "turhamaisuutta" sillä lihan syönti ei ole pakon sanelema valinta, kuten eivät turkiksetkaan.

  Ps. itse pidän aitoja turkiksia, mutta en syö punaista lihaa

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.