keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Studded heels

Olin jo aikaisemmin ihastunut Burberryn niittikenkiin (tiedättehän ne, joihin se suuri niittibägikin kuuluu?). Eli siis näihin alla oleviin sandaaleihin, ollaksemme tarkkoja.

Sittemmin olen ihastunut myös Burberryn kiiltonahkakorkkareihin, joiden korko on koristeltu pikkuniitellä, vaikka kiiltonahka onkin jo mielestäni vähän nähty. Eipä se siitä tietty rumaa tee! Esim YSL:n ennenkuulumattoman stilettokorkoiset platform-nilkkurit ovat jotain aivan tajuttoman hienoa kiiltonahkaisina. Juuri kiiltonahka tuo niihin sen viimeisen silauksen, jonka jälkeen kengät näyttävät taivaallisilta!

Yllä Burberryn niittikorot.

Niinpä en voi olla ihastelematta Elin Klingin uusia Topshop-nilkkureita, jotka ovat enemmän minua kuin arvaattekaan. Viihtyisin näissä koko talven, joten pliispliis Topshop, ala nyt heti laivaamaan tuotteita Suomeen!
Photobucket
Asoksella on siis myös kauniit niittikorot, mutta nekin ovat kiiltonahkaa, enkä oikeastaan etsi korkkareita, vaan juuri nilkkureita. Ja miten nuo niitit jatkuvat koko kannan ylös asti, lovely!! Miksi se Tukholman matka ei ole vaikka huomenna??

I'm truly in desperate need of studded heels! I've been addicted to studs in shoes since I saw these Burberry sandals (on the first photo) and now I've a craving for booties with studded heels. Just take a look at Elin Klings new boots from Topshop, makes me sooo angry that Topshop doesn't ship to Finland! Like why?? I can't see any good reason to it! Why didn't we book that Stockholm trip for tomorrow or something..?

kuvat: style by Kling, google, nordstrom.com, asos.com

4 kommenttia:

 1. mäkin oon haikaillut noiden ihanien niittisandaalien perään siitä asti kun ne ekan kerran bongasin, täydelliset..

  VastaaPoista
 2. kitty kat: Ne on! Ihana on tosin hintakin :P

  VastaaPoista
 3. Niitit on jostain syystä lähellä myös mun sydäntä. Aina välillä mietin että voisin laittaa jonnekin pystyynkuolleeseen asiakastilaisuuteen edes niittivyön ja seurais pukupellejen ilmeitä. (pellejen??)

  Ootko lukenut je ne sais quoi -blogin, siellä korkeita korkoja aina =) (ckparis.blogspot.com)

  VastaaPoista
 4. freya: nimenomaan, pukupellejen :D Onneks meillä on vähän kevyempi dresscode töissä... En oo lukenut blogia, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.