lauantai 4. lokakuuta 2008

Sovituksia

Käväisin tänään tosiaan H&M:llä etsimässä niitä tekoturkkeja, joista parikin ystävällistä lukijaa jo mainitsi minulle. Tosin luulin tekeväni taktisesti älykkään vedon ja lähdin Itäkeskukseen (koot eivät olisi loppu ja so on). Oikeastaan menin Zaraankin etsimään tiettyä vetoketjuhametta, jota oli Modefeberissä mainostettu. Ja miksei tuota takkiakin..

Mutta Zarasta ei löytynyt kumpaakaan! Itäkeskus taisi olla siis väärä valinta. Eikä löytynyt sen puoleen oikein mitään muutakaan, poika osti Portisheadin triphop nimikkolevyn ja siihen jäi saaliit tältä reissulta.

Mutta niistä tekoturkeista! H&M:lle on tosiaan tullut kauniinvärinen versio (mustaa en ikävä kyllä nähnyt) tekoturkistakista ja se maksaa vain 39 euroa! Itse toivoin hieman pidempää mallia - sopii kropalleni paremmin - mutta varsin varteenotettava versio tämäkin on. Lisäksi takkia löytyi tummanvihreänä, ainakin mun näköaistin mukaan (?), jos rohkeutta riittää :)
Photobucket
Zarassa oli makeasti kirjailtu liivi, jossa ongelma oli se, ettei se tullut tarpeeksi eteen. En jotenkin osaa pitää tuollaisia liivejä, jotka roikkuvat kyljillä. Joten se jäi rekkiin.

H&M:llä oli myös hienon hienot vetoketjuleggingsit ja harmaa pälskrage (huom kaksi postausta alempana), mutta en tiedä miksi jätin nekin kauppaan. Ehkä laiskuuteni takia, kassajonot kun hipoivat paria metriä. Näin laiska minä olen! :D Ainoa ostos meinasi olla Zarasta yksinkertainen, harmaa kaulahuivi, mutta olen päättänyt ostaa jotain värillistä ensi kerralla, joten sekin jäi jonkun muun ostettavaksi. Vaikein on se shoppausputken ensimmäinen ostos!

kuvat: Modefeber

6 kommenttia:

 1. Lauantairuuhkassa shoppailu voi tosiaan olla hermoja kiristävä kokemus. Vihaan yli kaiken sitä kahden kilometrin pituista HenkkaMaukan jonoa ja käyn suosiolla kaupoilla maanantain ruokiksella, kun ihmiset ovat vielä viikonlopun jäljiltä uneliaita!

  VastaaPoista
 2. may: Mäkään en jaksa 1) sovituskoppijonoja tai 2)kassajonoja, viimeistään jälkimmäisen liika pituus saa mut heittämään hanskat tiskiin... Ruokisshoppailu on varmasti hyvä idea, voi kun munkin työpaikka olis ydinkeskustassa!

  VastaaPoista
 3. Oh, melkein pitäisi saada tollanen H&M:n tekoturkkitakki. Näyttää nimittäin älyttömän hyvältä eikä olisi pahanhintainenkaan.

  VastaaPoista
 4. pinja2: Ei tosiaan oo hinnalla pilattu! Ainoa, mikä mua haittasi, on noi resorit hihoissa ja helmassa, muuten ihan nappitakki :)

  VastaaPoista
 5. nuo vetskarilegginsit on parhaat ,omassa jalassa tällä hetkellä mokomat! :---))

  VastaaPoista
 6. lina: Ne näytti kyllä tosi hyviltä! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.