tiistai 14. lokakuuta 2008

Rikotut trikoot

Nyt taitaa olla kaikenlainen vaatteiden silpominen in, sillä viimeisin saksileikeistä on tämä: Otetaan mustat leggingsit ja leikataan niiden sivuihin symmetrisiä reikiä. Sofi Fahrman sai idean vissiin joltain ulkomaalaiselta mallilta jonkun fashion show'n backstagella ja nyt samaan tyyliin rikottuja leggingsejä putkahtelee siellä täällä esille. Trendin aloittaneen mallin nimeä tai ko. näytöstä en muista (varmaan löytyy Sofis mode:n sivuilta?), mutta miten on pureeko teihin?

Photobucket
Mulle nuo leggingsit ovat hieman siinä rajoilla - kuten nahkahousutkin, en vain näe itseäni noissa. Tai oikeastaan en näe itseäni uskaltamassa noihin :) Jostain syystä mun trendifriikki puoleni nielisi purematta tämänkin, mutta joku ääni päässä sanoo ei. Mutta jos viehättää, ei muuta kuin fiskarsit kauniiseen käteen ja askartelemaan! Mustat trikoot maksavat H&M:lla 9,90e. Kaikkein ohuinta materiaalia ei kannata ottaa, paremmat ovat kokopeittävät leggingsit. Yhden paitani aion kyllä tässä lähipäivinä koristella saksi-aukoilla, mutta siitä lisää sitten, kun on aikaa se tehdä!

How about this new trend? Looks like your style? I'm not sure if I've got courage enough to cut my tights like that, but my freak side would 100 percent sure go along with this trend. So, let's consider... :)

PS. Mä rakastan noita Fashion Toastin neidin kenkiä....!!

kuvat: sofismode.se, fashiontoast.com, google images

4 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä mutten kehtaisi/uskaltaisi itse tuollaisiin pukeutua. Ainakaan tällä hetkellä:)

  VastaaPoista
 2. cocos: Mulla on ihan sama, näyttää superhienoilta mut en tiedä, kehtaisko käyttää :)

  VastaaPoista
 3. Voi olla että tämä trendi toimisi pienempänä annoksena, esim. mustan pitkähihaisen t-paidan hihoissa. Tulee näin Halloweenin lähestyessä jotenkin luurankomeininki liikaa mieleen! :o)

  VastaaPoista
 4. may: Joo, jonain vähän pienempänä annoksena parempi kuin tuollain koko jalan matkalta! Näistä ehkä voisin toteuttaa tuon Fashion Toastin Rumin version, jossa on vain muutama saksittu aukko :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.