keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Päivän asu ja muuta

Sorry en ole päivitellyt, enkä tule vähään aikaan kovin aktiivisesti päivittämäänkään. Ehkä kerran päivässä. Tenttihermostus ja seminaaripaperi, työt ja alituinen reissaminen käyvät vähän voimille jo nyt. Ehkäpä sitä tottuu, mutta joka tapauksessa blogi tästä kärsii vähäsen.

Photobucket
Tässä sovellan sitä periaatettani, että jossei ole mitään päällepantavaa, lainaa pojalta. Sillä on kuitenkin jotain... tässä vyö, neule ja pipo ovat pojan omaisuutta. Naama on sensuroitu meikkitömyyden ja salin jälkeisen punotuksen takia! :)

Haluaisin hirveästi kaikenlaista, mutta kun olen kuuteen asti töissä, sitten ehkä urheilemassa ja raahaudun seiskalta kotiin lukemaan, ei tee mieli koukata vaatekaupan kautta. Yritän siis hyödyntää vaatekaapissani valmiina olevia osia ja kehittää niistä jotain uusia yhdistelmiä... Joka ei onnistu, joten harppaan suoraan pojan puolelle kaappia. 
Tahtoisin huomattavan paljon kirjaillun liivin ja ehkä myös (teko)turkisliivin. Varma tieto kertoo, että jälkimmäistä saa Zarasta. Ja eBaysta, sehän todettiin... Toisaalta haluaisin myös tekoturkkitakin tai no vaikka sen turkinkin - joskin second handina - en nimittäin ole mikään aktivisti minnekkään suuntaan tuolla rintamalla. Mut sekä turkistakki että -liivi on ehkä trendiliioittelua, joten tulen varmaan ostamaan vain toisen.

Mut nyt taas irrottelemaan ihanan kirjan pariin.

PS. Mäkin rakastan Balmainia, niinkuin kaikki muutkin bloggarit ;) Ne rajut olkapäät ja kirjailut, nyt tiedetään mitä mä kannan ylläni koko ensi kevään!

kuva: style.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.