torstai 23. lokakuuta 2008

Pitkästä aikaa!

Louis Vuittonin leopardihuivi on yksi muodikkaimmista asusteista nyt. Itse kuitenkin kuulun siihen seurakuntaan, joka ostaa muotijutut halvalla ja vähän klassisemmat sitten kalliilla, jottei mitään kallista jäisi käyttämättä sen vuoksi, että se meni jo. Joo totta, se Miu Miu:n brosch oli ehkä turha ja tyhmäkin ostos, mut se on ainoa ja sitä paitsi se on ihana ötökkä. :)
Photobucket
Kumpi lähtisi mukaan kaupasta?

So, here's two quite identical scarves. The original, Louis Vuitton's leopard print scarf is the thing right now, but would you be ready to pay 465 euros for that if quite same thing costs about 13 euros on Asos.com? Which one would you choose?

kuvat: louisvuitton.com, Googlen antia ja asos.com

5 kommenttia:

 1. Kannattaa käydä katsomassa Zarasta, siellä oli ainakin tuollaisia leopardihuiveja, eikä hintakaan taitanut olla kovin paha :)

  VastaaPoista
 2. Mulla lähtis Vuitton, koska jo vuosikymmenien ajan lepardi-kuosi on ollut on/off muodissa, eli sitä voi käyttää kuitenkin monta vuotta. Ja merkkituotteet voi aina myydä hyvällä hinnalla esim huuto.netissä, mutta asos-zara-hm tuotteista ei saa juuri mitään.

  VastaaPoista
 3. chic: Joo, ne on vain aika ohuita ne Zaran versiot... Jos löytyisi joku paksumpi versio! :)

  pipari: Se on kyllä totta. Aina kun luulee, että leopardi meni jo, niin se tulee uudelleen. Vuitton varmaan kelpaisi jälkipolvillekkin! :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on kaapissa aina jotain leopardia ja välillä se lepää vuosikausia, kunnes taas on kuumaa kamaa. Mä nyt ostan kaiken kalliilla eli vastaus on Vuitton. Paitsi että onhan Hermesilläkin oma versionsa leopardi-kashmirhuivista ;D

  VastaaPoista
 5. freya: Oh, en tiennytkään et Hermésilläkin on! Tosin en taitaisi raaskia ostaa edes Vuittonia... vaikka ehkä kannattaisi, sillä leopardi on kuitenkin koko ajan on-off muodissa.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.