torstai 23. lokakuuta 2008

Nelly.com

Luin Little Fashion Addict -blogista, että nelly.com on avannut verkkokaupan myös Suomeen. Käväisin sivustolla ja luettuani hetken tuotemerkkilistaa ajattelin, että tästä on ehkä syytä kertoa eteenpäin...

Photobucket
Kaikkien herkkujen seassa on esim Cheap Monday, Ida Sjöstedt, DKNY, Koola Anna, Cacharel, Soaked in Luxury, Whyred, Thomas Burberry ja järkyttävän paljon muita... en kerennyt vilkaista ko. merkkien valikoimia, mutta käykää katsomassa!

Sivuille pääsee tästä. Jos ruotsin kieli on vähän hukassa, klikkaa oikeasta yläkulmasta Suomen lippua!

PS. Gina Tricotillakin on kuulma nettikauppa nykyään. Siitä ei sen enempää, kaikki muut blogit ovat tainneet ehtiä jo ensin! :)

9 kommenttia:

 1. Ja mikä parasta, siellä on myös jotain meille pojille: ainakin esim. Whyred, Thomas Burberry, Roberto Cavalli ja Stray Boys...
  -RJ-

  VastaaPoista
 2. Vainiin RJ, mikä mainospuhe :D

  VastaaPoista
 3. Vähän kivaa huomata että sulla on lukijoina myös muotitietoisia poikia! :)

  -Snow white-

  VastaaPoista
 4. heh, ettei vain olisi oma poika :)

  VastaaPoista
 5. Epe: Aahahhaa, mikä tuttavien kommenttiloota tää on... Poika on muotitietoinen, ainakin olevinaan ;)

  anonyymi: Hehe, sitäpä niin :D

  VastaaPoista
 6. Tilasin pronssiset Converset, ja yhden paidan Nelly.Com:ista. Nettisivuilla kenkien koko näkyi toisin, mitä sitten ne kotiin tulleet kengät oli.. Eli koko ilmoitettiin sivuilla väärin!
  Postituspussissa ei ollut lähetyslistaa,ei laskua,ei mitään lappua, pelkät tilaamani tuotteet.
  Converse-laatikko oli ihan potkitun näköinen ja paita nuhjuinen. Sitten aloin selvittää miten saan tuotteet Nellylle palautettua, enkä löytänyt mistään nettisivuilta palautusosoitetta. Pistin sinne asiakaspalveluun viestiä (johon sivulla luvataan vastata jotain 3h sisällä!?!?) ja ei vastausta. Tein saman kaksi kertaa sen jälkeen, eikä vastausta!
  menin postiin ja sain sieltä palautusosoitteen ja postitäti käski vielä laittaa sisälle lapun jossa on asiakasnumeroni ja tilausnumeroni.. En siis jättänyt pakettia postiin vaan lähdin kotia selvittämään näitä kyseisiä juttuja että saan ne palautuksen mukaan. Noh, sivupa ei muka tunnista minua enää, enkä saa tietooni mitenkään asiakasnumeroani, en tilaustunnusta, en mitään.
  Ja sitten koetin vielä sitäkin, että saisin salasanan uudelleen sähköpostiini ja näyttöön tuli teksti "salasana lähetetty", tein tämän sata kertaa ja en ole tänäkään päivänä saanut salasanaa!
  Pistin typerät vaatteet postiin, ja kirjoitin ruotsiksi valituskirjeen mukaan. Katsotaan mitä tapahtuu.. Hiukan pulassa ollaan! En suosittele tilaamaan IKINÄ sieltä mitään!!!!
  Vaikkakin ihania tuotteitahan siellä on...

  VastaaPoista
 7. Tilasin yhdet Cheap Mondey farkut. Tuote oli sitä, mitä luvattiin. Tavara tuli 4 päivää tilauksesta. Homma pelittää!!!

  VastaaPoista
 8. Itse olen kuullut vain paskoja kokemuksia nelly.comista, lähinnä lukenut netistä, ja yksi kaverikin tilasi sieltä, ja sai vain tyyliin osan tilauksesta, vaikka maksoi kaikki! Eikä tosiaan mitään lappuja tullut tilauksen mukana.. Ja sitten vielä saamarin pointshop mainostaa sitä, eli kusetuksen makua... Pointshopilla on vaan tapana mainostaa epäilyttäviä firmoja, jotka ei muuten asiakkaita saa.. Argh

  VastaaPoista
 9. uus suomalainen verkkokauppa:

  http://www.bankshot.fi

  toimii!!!!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.