torstai 30. lokakuuta 2008

Myöhäisasu

Olin siskon luona Vallilassa suoraan töiden jälkeen. Itse asiassa mun piti nähdä vanhaa kaveriani, mutta se peruuntui. Joten tuhottiin Jumbo-pussi karkkia (Ässä Mix!), pannu kahvia ja juteltiin joutavia siskon kanssa.

Kastuin ihan kokonaan, koska kävelin pois Vallilasta kyllästyttyäni odottelemaan ratikkaa. Harvemmin muuten kävelen sieltä, mikäköhän siinäkin on? Turussakin aina jaksan ihan kevyesti kävellä Itäisestä keskustasta varsinaiseen keskustaan - ja matka on varmaan saman pituinen. En ole koskaan käyttänyt Turussa bussia! Helsingissä sen sijaan ottaa (liian) helposti metron, ratikan tai bussin, vaikka olisi matkalla Kampista Kaisaniemeen :)
Hyvä joukkoliikenne aiheuttaa laiskuutta? Montako kertaa tulee käveltyä baarista kotiin?
Photobucket
Ensin meinasin laittaa tuon no-no -asun, mutta tajusin onneksi sään vaatimukset ja vaihdoin paitaa (oikeasti olisi pitänyt vaihtaa lasten kurahaalariin :D). Kastuin silti kokonaan, sateenvarjokaan ei estänyt sivusuunnasta tulevaa sadetta.! Pelkkä pitsipaita on vähän liian kesäinen tähän lokakuun loppuun...

pitsipaita/ lace top H&M
farkkuhame/denim skirt Levi's
rintakoru/brooch second hand

Today's outfit. I choose not to wear lace top because of the horrible, rainy weather. I should have wore some kind of goretex outfit I guess...

4 kommenttia:

 1. Asu on kumpanakin vaihtoehtona tosi kiva. :) Ja ärsyttää kun sateen ja kolean ilman vuoksi asusuunnitelmat menevät toisinaan ihan pieleen.

  VastaaPoista
 2. christina: Kiitos! Totta, mieli tekisi avokkaita, mut näillä säillä no can do :/

  VastaaPoista
 3. Itsekin otan useimmiten ratikan Aleksanterinkadulta nykyään melkein aina vaikka kävelisin kotiin varmaan nopeammin... Että sitä se laiskuus tekee...;) Niin ja sitten oon huomannut että nykyään kun pitää ottaa juna kouluun niin mulla on kuukausikortti siis aikaa ladattuna. Mutta ennen kuin kävin koulua ihan lähellä ja mulla ei ollut aikaa bussikortissa niin silloin melkein aina kävelin sillä silloin ne rahat loppuu tosi nopeasti siitä kortista ja musta on tosi rasittavaa käydä koko ajan lisäämäässa sitä rahaa sinne korttiin ja en mä viittinyt laittaa mitään suuria summia sillä jos hukkaisin sen kortin niin sitten kyllä ärsyttäisi, heh:)

  VastaaPoista
 4. äppelblom: Mulla meni kanssa Helsingissä hermot siihen rahan lataamiseen, kun se oli aina loppu, joten siirsin kerran kirjat tänne ja otin opiskelija-alennuksella kausikortin. Siinä säästi kyllä paljon... :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.