maanantai 20. lokakuuta 2008

Mitä multa puuttuu

Selailin eilen tosiaan läpi The Sartorialist in Style.com -kuvia. Luulen, että mulla on harmaata vaatetta kaapissa vaikka kaikille jakaa, mutta toisaalta näitä katsellessa tulee sellainen olo, että multa puuttuu vaikka mitä. Tietty ainoa todellinen puutehan on nerokas yhdistelytaito, mutta tällaisilla copycateilla kuin mulla pitäisi olla kaikki samanlaiset vaatteet kaapissa, jotta yhdistelmästä tulisi vähääkään yhtä hyvä.
Tässä siis muutamia harmaita avainjuttuja, jotka vielä syystä tai toisesta puuttuvat kaapistani. En muuten tajua, miksi pari viikkoa sitten jätin upean harmaan huivin Zaraan...?
Photobucket
Harmaa talvitakki olisi upea. Aiemmin ihastelin Acnen takkia, mutta en enää tiedä, haluaisinko silti enemmän miesmäisen, löysän kaksirivisen takin. Toisaalta viimevuotinen Filippa K:n musta kaksirivinen odottaa kaapissa...

Yesterday I managed to understand that I need more grey clothes. Or accessories, like scarves. Every time I browse through these The Sartorialist's photos I get a feeling that my wardrobe lacks something very essential. Maybe it's just lack of combination skills, but... I don't get it, why didn't I buy that gorgeous grey scarf from Zara when I finally found it a couple of weeks ago?

kuvat: The Sartorialist, style.com

5 kommenttia:

 1. Muuten kun mä etsin talvitakkia niin kävin Beamissa katsomassa tuota Acnen takkia ja pakko sanoa että se on paljon kivemman näköinen mallin päällä kuin jos sitä itse käyttäis. Niin ja sitten siinä ei ole mitään vuorta niin voi tulla hitusen kylmä.;) Tuli pikkasen vaisu olo kun sen olin nähnyt sillä olin jotenkin odottanut siltä enemmän!;)

  VastaaPoista
 2. äppelblom: Ai, no voi ei. Ehkä mä en sitten kasaa odotuksia sen suuntaan, niin ei tule pettymystä. Vuorittomuus on todella huono juttu! Täytyy etsiä uusia mielenkiintoisia talvitakkeja :)

  VastaaPoista
 3. Turkistakki??? Milla vuosituhannella nyt eletään, jos joku edes harkitsee turkista?

  VastaaPoista
 4. yritän keksiä itsekkin syytä sille,miksi jätin eilen harmaan pitkänpaksun kaulahuivin Zaraan. Sellainen mitä olin etsinyt ja nakkasin sen hyllyyn. hmh.

  VastaaPoista
 5. anonyymi: Tietääkseni 2000-luvulla ja joo, turkistakki on yks kuumimmista trendeistä nyt. Usko tai älä :)

  lina: Sama täällä! Katsoin vaan et "jaa, tässähän on sellainen huivi kuin etsin" ja jätin hyllyyn. What? :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.