tiistai 14. lokakuuta 2008

Mera rosor


Niin kivaa, kävin ensimmäistä kertaa tänään blogissa nyt vasta ja huomasin, että sain Idhreniltä ruusun! Kiitos ja kumarrus, ansaitset sen toki takaisinkin :)

En siltikään nimeä ketään (true, en oo koskaan väittänyt etten olis tylsä), kun mun suosikkilista elää päivästä toiseen ja toisekseen suosikkeja on todella paljon enemmän kuin seitsemän, joten on vaikea nostaa muutamaa yli muiden. Mainittakoon, että luen myös Idhrenin blogia Heijastuspintaa, kuten Freyankin blogia (aiempi ruusu!) ja varmaan teidän kaikkien, jotka lukevat tämän, blogeja myös :) Nörtti!

I got another rose, now from Idhren, a reporter student. So happy! To read her great blog, click here! Unfortunately she doesn't write in English, but has a lots of beautiful photos in her blog. I read her blog too.

2 kommenttia:

  1. Asiasta kukkaruukkuun... kauanko kesti tilauksen saapuminen mytheresa.comista? Tilaus harkinnasssa, mutta lomalle lähtö edessä, joten en tiedä olenko paikalla kun paketti saapuu..

    VastaaPoista
  2. anonyymi: Se tuli itse asiassa päivässä, tilasin sen edellisenä päivänä neljän maissa ja se tuli seuraavana päivänä yhdeltätoista mulle DHL:llä! Aikaisemmin kun olen tilannut, lähetykset on tulleet alle viikkoon, mutteivät ihan noin nopsaan :)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.