maanantai 13. lokakuuta 2008

Mama, papa ja Tukholma

Ensinnäkin: etniset veti 6-0, saatiin mahat täyteen kiinalaista ruokaa! Hyvä äiti! Ei vaateongelmia siis :) Äiti ja isä kävivät ensimmäistä kertaa Helsingin kämpässämme ja vissiin tykkäsivät. Ainakin kehuja riitti, olin tietty tosi iloinen siitä. Äidillä kun on aika voimakkaat mielipiteet ja tiukka oma maku.

Mut ensin otsikon viimeistä selittävä juttu: mennään 13.-15.11. Tukholmaan mun kavereiden kanssa! Jess, ihana vihdoin päästä shoppailemaan Monkiin, Topshopiin ja muihin Tukholman vaateliikkeisiin, tulen varmaan juoksemaan jalkani kipeäksi Söderissä! Ja ehdoton on myös vierailu tukholmalaisblogeissa hehkutettuun Beyond Retroon, ei jaksaisi millään odottaa! Olenhan jo monesti vaatinut Monkia (no, täällä blogissa lähinnä, mut kuitenkin) Suomeen, mut nyt voi vähäksi aikaa natinat loppua sen suhteen. Voin tietty ilmoittaa siellä niille kassaneideille, et laittais sanaa eteenpäin ;D

Tukholma-hengessä tehty iwant-kollaasi nilkkureista, kaikki TopShopista. Mustat ja täydelliset versiot multa puuttuu - ja se on suuri puute tänä talvena!

Photobucket
Etenkin noi nauhalliset Prada-tyyliset houkuttelevat mua, mutta järki kannustaisi matalampiin kenkiin, kuten tällaisiin ihan kivoihin, klassisiin, mutta ehkä hieman tylsiin Vagabondeihin. Näille tosin olisi käyttöä ensi talvenakin...?
Photobucket
Viimeiseksi, kenkäpohdintojen jälkeen, jää esiteltäväksi äidin ja isän tuoma lahja meille. Saimme tällaisen tyyliimme täydellisesti istuvan sitruunanpuristimen. Mikäs designiin friikahtelevien ihmisten kotiin paremmin sopisikaan :))

Photobucket

So, we went to chinese restaurant and nothing could have suited me better! Thanks mom! My parents visited our new flat (yes, this one, we've been living here only for couple of months now) in Helsinki for the first time and I think they really liked this :)
Second thing is that we booked a trip to Stockholm with my friends. It'll be lots of shopping! Swedes got Topshop and Monki and various other boutiques we don't have here in Finland - which is naturally incomprehensible and unfair!- and as a great fan of swedish fashion I'm so waiting forward to it! That last one, lemon squeezer, is a present from my parents.


kuva Tukholmasta: Google

PS. Tukholma-kategoriaan menee sit sen reissun postaukset! Otan tietenkin kameran mukaan, ja ehkä läppärinkin, jos se ei paina käsilaukussa liikaa :)

2 kommenttia:

  1. Makeita kenkiä ^^

    Annoin blogillesi palkinnon :) Tsek tsek :)

    VastaaPoista
  2. idhren: Kiitos!! Käyn katsomassa :)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.