tiistai 7. lokakuuta 2008

Löytö!

Jos satutte pyörimään Helsingin Kampin keskuksessa, niin käykää hakemassa tällaiset kaunoikaiset pois yläkerran Spirit Store Limited(?)-kaupasta! Verottavat rahapussia n. 130 e, mutta ovat aivan superupeat ja nahkaa tietenkin. En muuten ole ennen erityisemmin kiinnittänyt merkkiin Buffalo mitään huomiota, onko kukaan muu kuullut siitä?
Joka tapauksessa nämä kengät tekivät sellaisen vaikutuksen, että täytyy pistää merkki korvan taakse. 
Photobucket
Sivuilla on muutama muukin supernätti malli, online shopiin pääsee tästä. He eivät automaattisesti kuljeta Suomeen, mutta mailaamalla heille tilaus onnistuu myös ulkomaille.

Perustin uuden kategorian löydöt näille mun ihasteluille, kaikkea kun ei voi toiveet tai inspiraatio -kategorioihin lykätä. Tagin nimi voi vielä vaihtua...

EDIT: Oikeastaan oikeampi vetoketju-detalji taitaa olla toisella puolella kuin tuolla mihin nuoli osoittaa, nimittäin tuo vetoketju mahdollistaa jalan laittamiseen kenkään noin yleensä ottaen :D Smart me.

kuvat: buffalo.de

5 kommenttia:

 1. buffalo on tosiaan se sama firma joka ennen tunnettiin vain niistä paksupohjaisista kammotuksistaan, tyyliin spice girls... nykyään ovat toki jo päässeet aika hyvin eroon siitä maineesta, mutta ainakin mulla tulee aina pieni hymy naamalle kun tulee mieleen miten itsekin rakastin omia buffalojani <3
  n.

  VastaaPoista
 2. Samantyyliset (ellei jopa samanlaiset?) kenkulit seisoskelivat Tampereen spiritstoren ikkunalla joita tietenkin kuolasin nenä kiinni lasissa. ;D

  VastaaPoista
 3. anonyymi: Eikä, on vai? :D :D Mulla ei sellaisia kenkiä (kiitos äidin) koskaan ollutkaan, mutta ilmeisesti ovat sitten ennenkin olleet trendeissä kiinni nuo Buffalon kengät... Kiitos infosta!

  ragdoll: Joo, ne on varmaan samat, mä en vaan ole huomannut katsella Spirit Storejen ikkunoita sillä silmällä, mut onneksi nyt eksyin sinne sisään! :)

  VastaaPoista
 4. juuri tänään kävin noita ostamassa mutta koot oli loppu... huoh.. :'( jäin miettimään, että onkohan noilla helppo kävellä!

  VastaaPoista
 5. kaikken parhaat kävelykengät ever on ollut juuri buffalot!! Mistähän saisi nykyään (muualta kuin netistä hintaan 100 €) .. eli joku liike esim. Hgissä??

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.