keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Kysymykset ja ehdotukset

Koska mä en ole vielä pitänyt monissa blogeissa suosittua kyselytuntia, niin nyt se tulee! Mikäli teillä on jotain kysyttävää jostakin joka koskee minua tai vaikka muotia tai ihan mitä vaan, kirjoittakaa siis kysymys kommenttilootaan tai sähköpostiin! :) Kovin henkilökohtaisiin asioihin en vastaa, joten mun henkilötunnus jää saamatta, mikäli joku sen haluais ;)
Julkaisen kysymykset myöhemmin erillisenä postauksena.

Toinen suosittu juttu on toiveaiheiden kysely, eli mitä haluaisitte lukea blogissani? Tässä tulee siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Lempivaatteet? Inhokit? Vaatekaapin esittely? (oh nono ei tota viimeistä, koska se on aina ihan kamalassa kuosissa :D) Kyse ei ole siitä, että aiheista olisi pula, vaan mun puhtaasta mielenkiinnosta eli uteliaisuudestani!

Mut mut, rohkeasti vaan.
Tämä voi tietty olla niitä tilanteita kun koulussa/yliopistolla luennon vetäjä kysyy, josko jollain olisi jotain kysyttävää, ja vastalahjaksi saa syvän hiljaisuuden aikaan--- ikinä en oo kysymystulvaa siinä vaiheessa kuullut; ehkä luennoitsijan pitäisi ladella asiat 180bpm tahdilla ja latinan kielellä kyllästettynä, jotta joku kysyisi jotain! Toisaalta, ainakin vanhempien professoreiden luennoilla tuntuu, että ko. kysymys on täysin retorinen - ja parhaassa (pahimmassa?) tapauksessa luennoitsija jatkaa heti kysymyksen jälkeen puhettaan...

Tai sit ei. Tai sit nyt meinaa lähteä ihan ajatuksenvirran raiteille tää teksti, joten palaan työni pariin ja jätän teidät arpomaan, jaksaisko multa mitään kysäistä tai toivoa :)

Kuullaan myöhemmin!

EDIT: Kiitos kaikille kysyjille! Nyt ei kannata enää jättää kysymyksiä, en tarkasta näitä kommentteja enää. Tähän mennessä tulleisiin vastattu!

kuva Googlesta

12 kommenttia:

 1. Miksi aloit kirjoittamaan blogia? Mikä/kuka on suurin inspiraatiosi lähde pukeutumisen suhteen?

  VastaaPoista
 2. Esimerkiksi muutamassa blogissa kiertänyt "kuvaa työmatkasi" haaste on ainak hauska nähdä. j ase vaatekaappi houkuttelee, varsinkin kun kielsit sen !

  juliet xxx

  VastaaPoista
 3. Oletko jossain töissä koulun lisäksi?
  Minua on mietityttänyt toooodella paljon, millä mammonalla ostatte asuntoonne kaikkia design juttuja, jos kerran opiskelet?:D Itse haluaisin ostaa esim design tuolit, mutta opiskelijalla ei anna kukkaron nyörit periksi.
  Tähän ei todellakaan tarvitse vastata jos et halua, tää on vaan vaivannut mua niin ajattelin kysäistä:D

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään jo nyt niistä 'kopioiduista' asuista eli älä vaan lopeta sitä. Muuten kaikki kelpaa =)

  VastaaPoista
 5. Mitä et koskaan pistäisi päällesi?
  Esittele hirvein asu-yhdistelmäsi.
  ;)

  VastaaPoista
 6. Blogisassi on just sellainen sopiva sekamelska vähän kaikkea, okei vähän epämääränen kyllä tää mun selitys mutta tykkään blogistasi ihan tällaisena joten jatkaa samaan malliin!:)

  Jos täytyisi valita niin suomalaiset- vai ruotsalaiset blogit? Ja top5 suomalaisista-ja ruotsalisista blogeista. Niin ja mikä on paras ostoksesi ikinä?:)

  VastaaPoista
 7. Harrastatko jotain erityistä liikuntaa vai voitko vain kiittää geeniperimääsi noin upean muotoisista jaloista?!

  VastaaPoista
 8. Lempikauppasi Helsingissä? Miten paljon käytät rahaa vaatteisiin kuukaudessa? Mitä "täydellinen vaatekaappi" mielestäsi sisältää? Kenen tyylejä ihailet? Siinä muutamia, johon olisi kiva saada vastaus :)

  VastaaPoista
 9. Mikä ovat lempivaatemerkkejäsi? Millaista musiikkia kuuntelet? Lempi värisi?

  Siinä muutama :)

  VastaaPoista
 10. missä ja milloin tapasitte poikasi kanssa? :>

  VastaaPoista
 11. Pituutesi/painosi?
  Kuvista on vaikea käsittää, minkä kokoinen ihminen oikeasti on..
  Missä päin Helsinkiä asut?
  Koska olet syntynyt?
  Missä olet töissä?

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.