keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Kirppisreissu

Käytiin ystäväni kanssa tänään hieman syrjemmällä Turussa kirppiksellä. Se oli isossa tehdashallissa ja siellä myytiin vähän kaikkea mahdollista. Ulkoasu oli kohtuu karu (toi yks kuva on sellaisesta tavarahissistä, jolla sinne mentiin... sommittelu ei ole kyllä parhaimmillaan :D).
Photobucket
Mun päivän asu oli seuraava (sama t-paita kuin eilen ja sama takki kuin aina ja sama laukku ja samat sata vuotta vanhat farkut, voi hohhhoijaa :D)

Photobucket
...mut onneks voin kirppislöytöjeni ansiosta ehkä tehdä uuden päivän asun, kun näemme kavereideni kanssa tänään. Otan niistä kuvat heti kuin ehdin, nyt on hitusen pakko tehdä kouluhommia vähän aikaa.
Tässä on kuitenkin kuva parista kivasta jutusta, joita en ostanut. Nahkaliivi olisi ollut houkutteleva, mutta menee mullakin jossain raja. Näin sen tavallaan kyllä blogissani päälläni, mutta in real life sille tuskin olisi tullut käyttöä. Sääli sinänsä, kokokin oli melkein oikea ja hinta 4 e!
Photobucket
Tuo tekoturkki oli liian pitkä. Maksoi vain 10 e, joten ehkä sitä olisi voinut lyhentää... Tosin olen itse vaaleana ehkä vähän vaaleampien värien ystävä!

Nahkaliivi Rag&Bonen kevät/kesä 2009 -näytöksen avauksessa (tää on varmaan ollut suurin vaikuttaja muhun!)

Me and my friend visited one big flea market today. It was located in an old industry hall. There was much rubbish on sale, but I think I found some pearls from there. I upload pictures as soon as possible, but right now I have to do some school stuff. I didn't buy that brown faux fur jacket or fake leather waistcoat.

kuva: style.com

5 kommenttia:

 1. Minkäs niminen kirppis tuo on, ei näytä meinaan tutulta :D

  VastaaPoista
 2. roosa: Se on vissiin Haritussa, Virusmäentiellä. Sellainen Pelastusarmeijan jättikirppis :)

  VastaaPoista
 3. oih, toi nahkaliivi on niiiin hieno! Sääli, ettäjätitsen ostamatta. Toisaalta, jos et usko että sille olisi ollut käyttöä, niin mitä sitä suotta ostamaan...

  VastaaPoista
 4. Muuten noi sun tretorn kengät joita myös esittelit tässä vähän aikaa sitten niin ne näyttävät kyllä tosi mukavilta ja lämpösiltä!:) Ja ihana konjakinruskea väri!

  VastaaPoista
 5. anonyymi: Joo, se oli makea... En vaan usko, et käyttäisin ihan noin rajua vaatetta. Tai en tiedä, joku siinä vaan mätti :/

  äppelblom: Ne on sitä! Joskin ne on tositosi kärsineet jo, joten pitäisi lähteä hakemaan Tukholmasta uudet :) Väri on yks mun lemppareita just nyt!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.