torstai 9. lokakuuta 2008

Jotain pientä vain

Työpäivä venähti tahtomattani ja siksi vierailut Gaudeteen ja Hulluille Päiville tipahtivat laskuista. Tulin töistä noin 20 min sitten, joten en olisi ensimmäiseen ehtinytkään. 
Töissä tosin klikkailin taas nettikaupassa kaikenlaista kivaa ja ostin vahingossa pari. En tiedä, mikä fiksaatio mulla on tuohon Mytheresaan, vaikka Net-A-Porterissa olisi nyt free shippingkin. Sieltä haluaisin yhden MbMJ-rusettirannekorun...

Mut ostokseni ovat tässä, perillä todennäköisesti ensi viikolla. Jei! Jotenkin netistä ostamisessa ei ole samaa fiilistä kuin liikkeessä - paitsi Mytheresan paketit ovat aivan ihania! Toisaalta mulle on tärkeintä vaan se itse tavara, enkä ole niinkään kiinnostunut ostotapahtuman glamourista tai sen puutteesta. Materiaahan sinne on tultu hakemaan ;)
Photobucket
Mut nyt se nätsky on mun, wohoo! Aikaisemmin ihastelin sitä monessa postauksessa keväällä täällä. Ajattelin huvin ja hyödyn vuoksi kääntää osan tekstiä englanniksi, katsotaan jaksanko tällaista jatkossa :)

At the end of my work day I somehow ended in shopping in Mytheresa. I don't know why I always choose Mytheresa among the other options, even though Net-A-Porter would've had free shipping now... I've been watching one MbMJ cuff there (I mean in NAP), just btw. 

Up there is my order. Guess it'll arrive in the beginning of next week. I've been talking about that beautiful Percy bag a lot in last spring, those posts you'll find here.

kuva: Mytheresa.com

4 kommenttia:

 1. En ole myöskään ymmärtänyt vielä sitä logiikkaa millä perusteella valitsee lempiverkkputiikkinsa.. Fiilisjuttuja taas..

  Blogissani on sinulle jotakin =)

  VastaaPoista
 2. freya: Joo, ihan joku fontin sävy saattaa ratkaista mun kohdalla :)

  Kiitos, käyn katsomassa!

  VastaaPoista
 3. Niin ihmeellistä kyllä miten mytheresa on jotenki paljon kivempi kun net-a-porter mutta niin se nyt vaan on!:)

  VastaaPoista
 4. äppelblom: Mä luulen, et tykkään Mytheresan vaaleanpunaisista paketeista ja söpömmistä sivuista verrattuna Net-A-Porteriin! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.