torstai 16. lokakuuta 2008

Ja taas

Asos-spämmäys jatkuu! Juuri pääsin eroon edellisistä tilauksentekoajatuksistani, kun eksyin uudelleen nettikaupan sivuille ja löysin ihanat vetoketjutaskulliset ja kaiken lisäksi vielä vajaalahkeiset housut. Oon kaipaillut mustia, vähän formaalimpia housuja (no ei mitään business-tasoa kuitenkaan), kun vanhat Velourit alkaa olemaan jo hyllytyskunnossa.
Photobucket
Joten tottakai tällaiset Kate Moss -inspiroituneet housut purevat muhun, puhumattakaan siitä, että Balmainkin esitteli vetoketjutaskuja syksyn näytöksessään. Hintaakin Asoksen versioilla on vain 22e tai jotain sinne päin. Joten voi itku, mun piti säästää... Onkohan Asoksen housut minkä laatuisia?
Oikeastihan mun pitäis kyllä säästää Tukholman matkaa varten, siellä varmaan menee kuitenkin enemmän rahaa kuin on suunnitellut, Sitä paitsi on ärsytävää lähteä matkalle niuhottamaan joka eurosta.

Well, talking about Asos once again. These lovely black trousers (just alike I've been looking for) are on sale at Asos and they cost like 20-something-euros and that's no doubt cheap. I promised myself that I won't buy anything from Asos now, because I have to save money for our Stockholm trip. But... are Asos trousers of good quality?

kuvat: style.com, asos.com

2 kommenttia:

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.