sunnuntai 19. lokakuuta 2008

I WANT

Kaikkien söpöjen puuterivärien ja röyhelöiden lisäksi Luellan S/S 09-näytöksessä nähtiin paljon kauniita helmiä ja hiusviritelmiä kauniin verkkohunnun (mikä ton nimi oikeasti on?) kera. Nuorempana pidin koulussakin jatkuvasti helmiä kaulassa, joten vanhana helmikorujen ihailijana nämä korut ovat tietty mulle ihana yllätys. Ja nyt niitä saa kasata kaulaansa niin paljon kuin tahtoo!
Täytyy mennä ostelemaan rihkamahelminauhoja kasapäittäin.
Photobucket
Lookia voi toteuttaa jo pikkujouluissa: yksinkertaisen pikkumustan seuraksi käy hyvin hunnulla koristeltu hiuskoriste ja massiivinen kasa helmiä. Keväämmällä voi helmet yhdistellä puuteriväreihin (ihana flashback mun vanhasta preppy-lookista), kuten hennon persikkaan, vaaleanpunaiseen ja mintunvihreään. I love Luella :)

In addition to all gorgeous powdery colours in Luella's S/S 09 fashion show there was also seen massively of pearl necklaces. My look used to be way more preppy couple of years back, so this is lovely flashback from those days. They could work well with simple LBD on winter and on spring necklaces can be combined to fresh colours like pink and mint green.

3 kommenttia:

 1. Helmet - niissä on tyyliä! Itse aina vähän arastelen helmien käyttöä, koska en muka halua näyttää tätimäiseltä, mutta farkkuihin yhdistettynä ne on pop. Ja tietty tollain ouverloudina.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää. Täytyy munkin alkaa kerryttämään helmivarastoa. Forumin Seppälässä oli vajaalla parilla eurolla helminauhoja, joissa oli erikokoisia vaaleita helmiä.

  VastaaPoista
 3. may: Niin on, vähän sellainen sopivasti prinsessameininki :) Tätimäisyyden tosiaan välttää farkuilla ja etenkin helminauhakasalla, eihän kukaan vanhempi naisihminen yli kolmea kerrosta kaulaansa kerralla laita!

  pinja2: Mullakin on muutama nauha jossain, mutta nyt ajattelin ostaa tosiaan vähän erivärisiä nauhoja. Käyn sit katsomassa myös Seppälän, kun niitä lähden etsimään, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.