tiistai 21. lokakuuta 2008

Huomisen asuksi

Mennään huomenna kavereitteni kanssa jonnekkin illalla, joten kokeilin jo valmiiksi jotain asuja. Näin tylsää mulla on... En oikein tiedä, mitä laittaisin päälleni. Onkohan täällä Turussa revityt sukkahousut vähän liian villiä? No offence, mut kesällä kun pidin varrellisia gladiaattorisandaaleja hameen kanssa, sain outoja katseita tuntemattomilta. Tsadissa kun on kaikenkarvaista jengiä, niin kukaan ei jaksa ihmetellä munkaan asuvalintoja...
Photobucket
Näyttää kuin mun käsi olis kipee tai jotain :D Mekko on se Whyredin mekko, pääsisi siis melkein ekaa kertaa ulos. Mulla oli kesällä joku juttu näihin revittyihin sukkiksiin, mut sittemmin ne ovat unohtuneet. Mut ehkä nyt taas?
Photobucket
Bootsit ja sukkahousut, polvisukat nilkkoihin rullalle. Hauskan näköistä.
Kiitos muuten Etelä-Suomen säälle tänäänkin ja onneksi jätin sateenvarjoni kotiin, muuten olisin saattanut jopa pysyä kuivana! :)

I'm just testing an outfit for tomorrow night - it's not like anything big is going to happen, but it's boring here right now. Playing with clothes is the best way to spend a rainy night ;)
Dress by Whyred

4 kommenttia:

 1. Mä niin tykkään noista revityistä sukkiksista :) itse en kyllä tiedä riittäiskö asenne noihin. Pitää joskus koittaa.
  Hassua miettiä, ettei Turussa oltais yhtä avoimia eri tyyleille.. mikähän siinäkin on?

  VastaaPoista
 2. invisible inkie: Ne on kyllä makeet munkin mielestä :)
  En mä tiedä mikä Turkua vaivaa, vissiin liian vähän erilaisuutta tällä alueella. Varsinkin vanhemmilla ihmisillä on tapana töllötellä, mut tää taitaa olla jossain määrin vaivana koko muussa Suomessa kuin meidän sulatusuunipääkaupungissamme... :)

  VastaaPoista
 3. Mahtava asu! Hyvältä näyttäis varmasti ilman revittyjä sukkiksiakin, mut niissä nyt kuitenkin vaan on sitä jotain, jonka vuoksi voi muutamalle Turku-ihmiselle pieniä rytmihäiriöitä aiheuttaakin. :)

  VastaaPoista
 4. rubio: Ahaha, joo, tää voi olla vähän liian rock Turun mummoille, mut menköön :) Kiitos kehuista!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.