torstai 9. lokakuuta 2008

Dirty Thirty by Diesel

Jos Dieselin farkut maksavat 30e, ne ovat joko käytetyt/feikit/satavuottavanhaamallistoa tai sitten kyse on Dieselin 30-vee kampanjasta. Näin on näreet kuitenkin huomenna Dieselin liikkeessä ja kyse on jälkimmäisestä tempauksesta! Diesel on siis valmistanut limited editionin farkkuja synttäreidensä vuoksi, ja tällainen farkkupari maksaa huomenna vain 30e. Veikkaan, et nopeat syö nopeasti kaikki hitaat.


Pitäisiköhän sitä ottaa töistä muutama tunti vapaata ja lähteä Dieselin liikeen eteen Mannerheimintielle huomenna klo 10? Diesel on kuitenkin mun menneiden vuosien lempparimerkkejä, jonka takia suurin osa mun vaatekaapin farkuista edelleenkin kantaa merkkiä Diesel.

kuva: Diesel.com

3 kommenttia:

 1. Paikalla on varmaan kamala ryysis, mutta suosittelen silti melkeinpä änkemään ryysikseen sekaan. 30 Dieselin uusista farkuista on kuitenkin aika mieluinen hinta. :)

  VastaaPoista
 2. Hahah, mä postasin tästä just kanssa hetki sitten ja vielä samalla kuvalla ;) Sorry, ei ollut tarkoitus!

  VastaaPoista
 3. christina: Ryysis voi kyllä olla, luulen myös, etten saa töistä vapaatakaan... Muuten olisin siellä ryysiksessä tietty :) Hinta ei tosiaan ole paha!

  honey junkie: Eipä sillä mitään väliä ole, todennäköisesti joka toinen blogi kuitenkin postaa tästä tai on jo äsken postannut! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.