keskiviikko 8. lokakuuta 2008

2 päivää Paraisilla

Nyt lähdemme takaisin Helsinkiin. Olen istunut koko päivän koululla ja upottanut ajatukseni verotuksen ihmeelliseen maailmaan, joten hyvänä vastapainona ajattelin lähteä Hulluille Päiville pyörimään pojan kanssa.

 Tosin emme ajatelleet kelpuuttaa Turun Stockan Galna Dagareita (no ei, emme vaan kelpuuta tätä kellonaikaa) vaan ajamme Helsinkiin ja menemme siellä alkuillasta Päiville. En tosin ajatellut raahata kovinkaan montaa keltaista kassia kotiin, mutta yleensä mulle käy niinkuin kaikille mälähdenvainkäymään-ihmisille, eli muhun iskee yllättävä tarve kaikenlaiselle melkeintarpeelliselle ja kun se hintakin on (luultavasti) niin halpa...
Photobucket
Naamaa sensuroitu, jottei se levittäisi ylenpalttista yrmeyttä maailmaan. Tällaisia me veroasiantuntijawannabet ollaan, omaksutaan maneerit tiedon kustannuksella. :)
Onpas mulla huonot vitsit tänään(kin).

Muuten, löydöt-kategoria saa täydennystä nyt, sillä MyTheresassa on alessa tämä ihana rintakoru by Miu Miu. Reilu 80e. Ja koruista pitäisi saada vielä extra -10% pois checkoutissa, tosin en ymmärtänyt miten... Mut tekisi mieli, harmi kun en yhtään tiedä paljon saan palkkaa seuraavaksi.


Nyt mennään Helsinkiin, kuuluu illemmalla, mikäli löysin jotain. Löysikö joku muu? 
T: Utelias!

PS. Toi otsikko nyt ei liity mihinkään muuhun kuin löyhästi 2 päivää Pariisissa -leffaan, jonka katsoin eilen. Jompi kumpi meistä luki kannesta, et 2 päivää Paraisilla... ;) Mä oon vaan niin huono otsikoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.