maanantai 29. syyskuuta 2008

Tänään koulussa

Tulin tänään kahdentoista maissa Turkuun ja suunnistin suoraan koululle lukemaan. Mulla on muun muassa englanninkielinen monen sadan sivun opus luettavana ens keskiviikkoon mennessä, tulee vähän kiire. En ole nimittäin tottunut lukemaan englanninkielistä tenttikirjallisuutta, joten 15 sivua per tunti on melkein mun maksimitahti. Lisäksi mulla on jatkuvasti nettisanakirja auki vieraiden sanojen varalta - joita tulee muuten lots of - ja niiden hakeminenkin vie aikaa...

Tässä on kuitenkin päivän asu (hiukset näköjään harjaamatta :D)
Photobucket
Raidallisesta kaulahuivista sain inspiksen Linnin blogista. Muistin, että mulla ja pojalla on samishuivit (södee ;)) jossain ja kaivoin ne esiin, joten tuossa on nyt kaksi ohuempaa huivia päällekkäin.

Tässä on true I WANT -kollaasi, nimittäin nämä kolme vaate-/asustekappaletta tyyliin valvottaa mua öisin.
Photobucket
See by Chloén samettipillit (aaaah!), tuo pikku Percy-laukku MbMJ:lta ja aikaisemminkin hehkutettu tekoturkki ovat hankintalistan ykköstilaa jakamassa. Ikävä kyllä ne eivät kerta kaikkiaan mahdu opiskelijabudjettiin, joten aion priorisoida laukkua. Tai turkkia. Tai... En tiedä. Laukku maksaa 150 € ja sitä saa Gaudetesta lähiaikoina - jos ei jo nyt, kävin viime lauantaina kysäisemässä - joten mars sinne, laukusta innostuneet! Jättäkää tosin mullekkin yks...

Nyt meen takaisin kirjan pariin, yeppee. Tai ehkä katson yhden vanhan Gossip Girlin vielä ;)

kuvat: mytheresa.com, asos.com

5 kommenttia:

 1. Tiedätkö tuleeko tota laukkua mustana? Love it!

  VastaaPoista
 2. ihana toi laukku, just kun oon kaipaillut jotain pienemmän puoleista laatuversiota :D täytyy käydä varmaan kattomassa..

  VastaaPoista
 3. Hei, nyt täytyy ihan uteliaisuuttani kysyä mitä opiskelet / valmistut

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja onnea kokeeseen! :)

  VastaaPoista
 5. anonyymi: En muista, mitä värejä Gaudeteen on tulossa (värejä kysyin nimittäin jo keväällä :D), mut olisko ollut punaista ja sinistä..? Käy ihmeessä katsomassa - ja kerro mullekin :)

  kitty kat: Mullakin olis tarkoitus suunnistaa Gaudeteen päin tällä viikolla :)

  anonyymi: Opiskelen oikeustiedettä,se teettää vähän hommia..

  krisse+bea: Kiitos! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.