sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Sunnuntaioutfit

Sunnuntai on viikon ainoa päivä, jolloin ei yksinkertaisesti koskaan huvita pitää korkokenkiä. Kaikki muut päivät ovat potentiaalisia korkkaripäiviä, mutta sunnuntai - no no.
Sunnuntai on ballerinan, loaferin tai muun lättäpohjakengän päivä. Valitsin tänään syksyn suosikkikenkäni eli maiharit sunnuntaikengiksi. Lähden kohta hakemaan itselleni sunnuntaikarkkeja (mulla on karkkipäivä joka päivä, hahahaa) ja sunnuntairuokaa, eli jotain erityisen hyvää ja epäterveellistä. Mums.

Sunnuntaina ei voi myöskään pitää istuvia tai muuten vaan ärsyttäviä (!) housuja, joten valitsin chinot. Lisäksi olen hitusen vilustunut, joten pidän kaulaliinaa toisinaan sisälläkin. Pipo on rekvisiittaa, I admit ja meilläkin jätetään kengät oikeasti eteiseen. Kuvissa havaittavissa myös miltei meikitön sunnuntainaama.

Photobucket

Rauhallista pyhäpäivää - kuulostan mummolta! - teillekin, saatan palailla mättöruokamorkkiksissani illemmalla. Nyt suunnittelen anyways vähän vielä seminaarityötäni ja luen tenttikirjaa, sitten saa sunnuntai alkaa.

2 kommenttia:

  1. Joo, tää sunnuntai on mennyt hyvin epäterveellistä ruokaa syödessä mm. frödinge mud cakeia!:D Niin jotain kivaahan sitä pitää olla kun lukee kokeisiin...;)

    VastaaPoista
  2. Pitää ehdottomasti! Tolla varjolla mäkin syön aina karkkia kun luen tenttiin ;)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.