maanantai 29. syyskuuta 2008

Sisustetaan

Mussa ja pojassa on nostanut päätään pieni designfriikkiys, ja hankimmekin juuri ruokapöydän tuoleiksi tällaiset neljä tuolia mustina. Tilaus tehtiin Saksaan, toivottavasti tuolit tulevat max nopeasti.

Nuo ovat klassikkotuolit vuodelta 1950, ne on suunnitellut amerikkalaispari Charles ja Ray Eames. So happy!

6 kommenttia:

 1. Uskallatkos paljastaa menikö paljon mammonaa?:) Jotain samantapaista tekisi mieli hankkia...

  VastaaPoista
 2. Todella hienot! Klassiset mutta niissä on kuitenkin pikku juju ja jos ne ei sovi kotiin parin vuoden päästä niin ne voi aina myydä ja kyllä niistä voi saada sievosen summan kun on designklassikot. Tai niin meillä ainakin tehtiin artek ruokapäydän ja tuolien kanssa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Me myös tänään sisustettiin miehen kanssa, ostettiin eka oma sohva (ihan koti-ideasta vaan, mutta silti).

  juliet xxx

  VastaaPoista
 4. anonyymi: Noooh, en taida suoraan kehdata, mut niitä myydään Artekissa, tosin en tiedä mikä niiden hinta siellä on. Tilattiin ne einrichten-design.com Saksasta, siellä maksaa vähän vähemmän... :)

  äppelblom: Kiitos! Mäkin rakastuin niihin, ja se on totta, että designjutuissa yleensä säilyy hinta ihan eri tavalla. Toivottavasti ei kuitenkaan heti kyllästytä ;)

  juliet: Kiitos! Sisustamisesta on tullut ihan intohimo, kun siihen rupeaa :)

  VastaaPoista
 5. Mun oli pakko kommentoida kun itse kans tilasin eamesit just valkoisena saksalaisesta ambiente directista ja niissä mennyt nyt yli 2kk vaikka luvattiin 2-3 viikkoa.. sanoivat sieltä nyt että menevät lokakuun loppuun eli todellinen toimitusaika 3kk!!

  VastaaPoista
 6. anonyymi: Ohoh! Tolla einrichten-designissakin on ollut joskus viiveitä (kaverit on tilanneet), mutta 3kk on kyllä kamalan pitkä aika! Voiskohan siitä vaatia jotain korvausta... Yks tuoli ilmaiseksi ;D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.