torstai 25. syyskuuta 2008

Sartorialist, Milano Fashion Week

The Sartorialistin omakin blogi on tietty loistava, mutta rehellisesti sanottuna rakastan enemmän hänen kuviaan muotinäytöksien katsojista, tauoilla kuvattuja muodin ammattilaisten parhaita.

Photobucket

Jisses, miten monta jakkua sattui kuviin, en tehnyt sitä tarkoituksella! Tästä voin tietenkin omahyväisesti vetää johtopäätöksen siitä, että jakku on hotein syystakki enkä tule tarvitsemaan nahkatakkia. Nahkatakin kanssahan mulla on ollut jo muutaman vuoden dilemma, enkä ole sitten tullut hankkineeksi. Vaikka nyt kauniita ehdokkaita onkin tullut vastaan...

Huom. muuten vasen yläkulma, tähtimekko/-kuvio ei ilmeisesti vieläkään ole väärin, ainakin se näyttää mun silmään vielä oikein hyvältä! Mukana valituissa paloissa on myös turkisliivi, jota olen miettinyt pitkin syksyä.

Nyt jatkan epätoivoista rämpimistäni semmakirjojen kanssa, ei tule yhtään järkevää johtoajatusta mieleen. Onneksi paniikki on vielä pysynyt poissa, vaikka tutkimussuunnitelman deadline on huomenna... :P Ainiin, anteeksi, esittelen sen ostoksen tänään. Eilen ei vaan ehtinyt (no ok olin Edisonissa)!

EDIT: Noloa myöntää, mutta JOS olisin pari päivää sitten kuvia poimiessani (ja viimeisimpiä tänään) tutkinut Sartorialistin juttuja hieman tarkemmin, olisin ehkä tajunnut, että kyseessä on Lontoon sijaan Milanon fashion week. Mistä lähtien Pradaa on Lontoossa näytetty...? Syytän kaikesta koulustressiä! Tuhannet anteeksipyynnöt, voi itku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.