maanantai 15. syyskuuta 2008

The Sartorialist fashion weekillä

Photobucket
Inspiraatiokuvia tarvitaan aina!
Tässä on muutama munkin hankintalistalainen, kuten harmaa huivi ja konjakinvärinen laukku. Olen harkinnut laukuksi Mulberry Bayswateria, mutta koululaukuksi hinta on hitusen liian korkea. Jos satumme lähtemään matkalle tässä syksyllä, niin voisin tietty tarkistaa lentokenttähinnat. Ehkä sitten raaskisikin.

Open toe-kengät mulla onneksi onkin jo mustina - se on varmaan koko syksyn epäkäytännöllisin trendi! Ajatelkaa nyt Suomen kelejä. Sairasloman saa järjestettyä helposti ;)

kuvat: Sartorialist

2 kommenttia:

  1. Itse olen ollut jotain kaksi vuotta melko rakastunut bayswaterin, oak värissä. Mutta jotenkin tuntuu siltä että se on loppun hehkutettu mutta kyllä tekisi mieli ostaa. Hinta vain kirpaisee mutta tiedän kyllä että se kestää ja tulisi todella paljon käytettyä. Mutta, mutta kyllä miu miu, marc jacobsin tai rikan laukku voisi olla myös harkinta listalla. On vain vaikea päättää ja noin kalliita laukkuja en kyllä halua ostaa netin kautta jos en saa edes ensin tunnustella ja kosketella sitä!:D

    VastaaPoista
  2. äppelblom: Niin, onhan toi Bayswater tosi nähty, kun tutuillakin sitä on, mutta onhan se nyt klassikko. Vähän kuin joku Chanel 2.55:kin, ostaisin sen, vaikka kaikilla spugeillakin olisi se (tai no...). Mä oon jotenkin innostunut ostamaan netin kautta, kun usein saa vähän halvemmalla ja sellaisia malleja, joita Suomesta ei saa. Onneksi Mulberryä voi hiplailla Suomessa ja sitten tilata Englannista :)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.