lauantai 6. syyskuuta 2008

Päivän kauppa-asu

Lähden nyt käväisemään kaupassa, kun täällä kotona ei ole mitään ruokaa! Saan muuten tänään sen hyvän kameran tänne Turkuun - se tulee poikaystävän matkassa Helsingistä - ja blogin kuvien laatu tullee siis paranemaan taas, jihuu.
Oon myös aivan rakastunut tuohon myssyyn, se tulee varmasti kovaan käyttöön syksymmällä (tänään se pelasti märät hiukset)... Se näyttää kuvassa pienemmältä kuin se on, mun pää on hitusen huonossa asennossa tuossa. Oikeasti myssy on juuri sellainen "liian pitkä", mitä haikailinkin.

Pitää vielä vähän siivota, ennen kuin poika tulee kotiin ja tehdä valmisteluja iltaa varten (kyllä, taas on juhlat)... nu drar jag!

6 kommenttia:

 1. kiva laukku, mistäs se on peräisin?

  VastaaPoista
 2. anonyymi: Kiitos :) se on Miu Miu!

  VastaaPoista
 3. Äh, haluaisin itsekin käyttää pipoa tolleen takaraivolla, mutta se ei pysy! Pitääkö se kiinnittää pinneillä??

  VastaaPoista
 4. seireeni: Itse asiassa se ei oo kiinni millään, tietty sitä tarvii korjaillakin nyt koko ajan :) Pinnit vois olla hyvä keino!

  VastaaPoista
 5. Kiva asu! Mistä maiharisi ovat peräisin? Näyttävät hyvin samanlaisilta kuin meikäläisen. Omissani ei ollut kai mitään varsinaist merkkiä, mutta hankin ne Kenkärevosta Tampereelta.

  VastaaPoista
 6. anna-maria: Kiitos! Mä ostin nuo Din Skosta, kirjoitin niistä tuossa parin postauksen päässä. Siinä on lähikuvakin! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.