perjantai 26. syyskuuta 2008

Päivän asu ja valitusta

Tässä on dagens
Photobucket
Naama on asiaankuuluvan rytyssä, palautin juuri yhdelle kurssille vääntämäni työn - dedis oli neljältä - ja sitten hetken huojennuksen jälkeen huomasin, että työssäni oli asiavirhe. Ahahaa ja bravo. Meinaa itku tulla. Eikä mikään pikku sanavirhe vaan ihan oikea asiavirhe.

No, oikeasti kuvat on otettu aamulla, kun vasta lähdin raastamaan tuota kirjallista hirviötä kasaan. Mitäs jätän kaiken viimeiselle päivälle! Vietin lisäksi päivän lukusalissa, joten korkkarit eivät päässeet jalkaan. Tapaan itsekin häiriintyä lukiessani jostain jatkuvasta korkojen kolinasta, joten päätin ajatella kanssalukijoitani. Varsinkin kun mä olen sellainen tyyppi, joka ravaa sieltä lukusalista koko ajan jonnekkin jotain hakemaan tai viemään.

Nyt lähdetään Helsinkiin takaisin, Turkuun tuun taas maanantaina... Hohhoijaa mitä ravaamista.
Mut yks mun lempiblogi oli täyttynyt TopShopin LookBook -kuvilla ja kävin ne itsekkin tsekkaamassa. Huom. tätä TopShop-kuvaa saa suurennettua, joten tsekatkaa ihana neule lähempää!
Enkä voi kun suositella! Suora linkki tässä! Laittaa tosin harkitsemaan vakavasti Tukholman matkaa...

4 kommenttia:

 1. mikä suosikkiblogi?

  VastaaPoista
 2. löysin tämän blogin vähän aikaa sitten, ja tykkään ihan hirveästi!!olet todella tyylikäs, ja tuot todellakin mieleeni tuon suosikki blogisi carolinan tyylin (mikäli oikein ymmärsin:) ihana blogi!!

  VastaaPoista
 3. anonyymi: Sellainen thatshot.blogg.se, eli Fashion Flash :)

  anonyymi nro2: Kiitos!! :) Tarkoitin oikeastaan Carolinan ystävää Karolinea, mutta heillä on aika samanlainen tyyli joka tapauksessa :))

  lia: Tack! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.