maanantai 8. syyskuuta 2008

Maanantain huomioita

Ainakaan yhteen muotivillitykseen en pysty vielä, enkä ehkä koskaan. Nimittäin nahkahousuihin. Enkä nahkahameeseenkaan, siksi en ole poiminut sitä kovin suosittua nahkahametta mukaani H&M:ltä. Mä en vaan osaa, ehkä se ei ole mun tyyliä... Jonkun muun päällä ne voivat näyttää upeilta, kuten nyt vaikka Sofi Fahrmanin, tuossa.
Photobucket

Toinen vähän hillitympi juttu on tietty leopardikuvio, jota on nyt hehkutettu melkein jokaisessa lukemassani blogissa. Siispä minäkin alan lämmitä sille. Ehkä kaulahuivin verran, en muuten :)
Seepran ja käärmeenhän mä jo hyväksyin.

Kolmanneksi vierastan vähän söpöjä vaatteita, koska mä en ole mielestäni kovin söpö. Sen takia en ole onnistunut hankkimaan yhtään vaatekappaletta, jossa olisi tällainen söpö - ja supermuodikas - rusetti. Enkä varmaan pystykään, en usko sen istuvan mulle yhtään!

Neljäs huomio ei oikeastaan liity muotiin, mutta on hyödyllinen kehotus kaikille laiskoille opiskelijoille kuten mulle. Hakekaa ne tarvitsemanne kirjat heti sieltä kurssikirjastosta, vaikka läpi harmaan kiven. Muuten jää ilman ja mitenkäs sitten seminaarityötä kirjoitat?

kuvat: asos, sofis snapshots

6 kommenttia:

 1. Sofi näyttää kyllä hyvältä nahkahousuissaan. Mutta hän näyttääkin hyvältä kaikessa :P. Itse en kyllä nahkahousuja osta, nahkalegginssit ehkä... saa nähdä jos löytyy jotain sopivaa :)

  VastaaPoista
 2. Sofi onnistuu useimmiten näyttämään hyvältä melkein kaikessa!:D Moni ei kyllä näyttäisi aivan loistavalta nahkahousuissa jotka helposti näyttävät halvalta!

  VastaaPoista
 3. hän näyttää kivalta!
  kiva kun kävit blogissani :)

  VastaaPoista
 4. red: Niin, Sofi on ehkä sellainen erikoistapaus.. Nahkaleggingsit voisivat olla mullekin parempi vaihtoehto, nahkahousut saavat jäädä kauppaan.. :)

  äppelblom: Totta, munkin mielestä nahkahousut näyttävät helposti... no, liian hard corelta tai juuri halvoilta! :)

  nita-karoliina: Eikös! Ja joo, tulen varmasti vierailemaan blogissasi uudelleen, sulla on mahtava tyyli :)

  VastaaPoista
 5. No joo nahkapantseille en mäkään kyllä syty,ehkä nahkahame voisi jollain levelillä vielä mennä,mutta nahkahousut saa mielessä aikaan vaan syvän ällötyksen :D

  VastaaPoista
 6. lilya: Totta, nahkahametta vois harkita, housut on.. liikaa mulle :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.