maanantai 1. syyskuuta 2008

Lämmintä päälle

Tänään oli ihan uskomattoman kylmä aamulla, kun suunnistin yliopistolle päin. Tietty heräsin jo 5.30, mutta eipä tämä lämpötila ole tästä päivän mittaan minnekkään parempaan suuntaan kehittynyt. 

Oikeastaan en heräile normaalisti noin aikaisin, vaan olin menossa ilmoittautumaan venäjän kurssille, jossa oli 10 paikkaa jäljellä ja arviolta noin 40 halukasta osanottajaa. En edes ollut ensimmäinen paikalla, kun saavuin 6.10 kielten rakennuksen ulkopuolelle, vaan ensimmäinen jonottaja oli saapunut 2.00 - eikä nukkunut koko yönä ollenkaan. Kunnioitettavaa!

Photobucket
Viime vuonna tämä pojalta lainattu norjanvillapaita oli yksi mun suosikkivaatteista, eikä vähiten Stella McCartneyn hieman samantyylisen villapaidan takia. Oikeastaan mulla on nytkin tämä päällä vielä, vaikka tulin jonottamasta kotiinkin jo aikoja sitten... Not hottest fashion, mutta ei kovin väärinkään. Ainakaan tällaisina aamuina. 

Nyt vaihdan johonkin tyylikkäämpään ja lähden ostamaan koulukirjoja.

2 kommenttia:

  1. Itsellänikin on tässä pari päivää ollut joka aamu sellainen tunne että hitsi, oispa joku jättivillapaita päällä :D Ja jessus noiden yliopistovalintojen kanssa, nautin vielä lukiossa kurssien klikkailuista, serveri kyllä tosin kaatuu joka kerta kun se sivu avataan valinnoille.

    VastaaPoista
  2. indie: Se on tää Turun yliopisto.. tai lähinnä kieltentunnit, kun täytyy leiriytyä laitoksen eteen :)
    Joo, jättivillapaita oli nappivalinta, mut sukkahousut vaihdoin irl paksumpiin (jotka sopikin tohon paremmin!) :P

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.