lauantai 27. syyskuuta 2008

Lauantai!

Hmm, mistäköhän tää teksti pitäis aloittaa... no, ensin nukuttiin "pommiin", noin yhteentoista (mulla on kuitenkin se semma edelleen tehtävänä) ja lähdettiin käväisemään Ruoholahden Kaapelitehtaalla Design Marketissa. Oltiin siellä viimekin vuonna, muttei silloin löydetty mitään. Mun päivän asu on tässä
Photobucket
-laukku Miu Miu
-hattu H&M
-korkkarit Zara
-kello MbMJ

Tosin korkkarit vaihtuivat lättäpohjakenkiin aika nopeasti, eikä ratkaisu välttämättä ollut se huonoin päätös, käveltyä tuli kuitenkin aikas paljon. Löysin nimittäin jo vuodesta 2006 (?) ihailemani M3-laatikkoistuimen Tunto Designilta! Sitä paitsi säästin 60e ostaessani sen tuolta enkä Formverkistä, olihan se siis pakko hankkia. Haluamani kuosi tosin oli varattu viimeiseen laatikkoon asti, mutta onneksi yksi varaus peruuntui ja sain kiikuttaa boksin kotiin :)

Tässä minä ja loota selkä päin Lauttasaarta ja keltainen on otettu pari minuuttia sitten laatikon uudessa kodissa, eli meillä.
Photobucket
-pashmina Stockmann

Design Marketilta lähdimme pojan vanhemmille käymään ja viivyimme siellä koko illan. Siellä on myös lempikissani, joka on kasvanut vähässä ajassa melkein täysikasvuiseksi! Verratkaa nyt tähän!!
Nykyään se on villi ja superleikkisä, rauhoittui sentään hetkeksi syliin.

Photobucket

Nyt meen nukkumaan, huomenna on kiire päivä taas. Design Market muuten jatkuu vielä huomenna, käykää katsomassa! Jäin haaveilemaan vielä mustasta Lumi-laukusta...

PS. Jos puhun liikaa mun semmasta ja koulusta ja valitan niitä, niin huutakaa vaikka "hep" kommenttiboksiin :D

4 kommenttia:

 1. ihanan kissa, reppana! ^___^

  VastaaPoista
 2. marjohei: Eiks oo, aivan valloittava! :)

  VastaaPoista
 3. heiii mistäs tuo kiva blazeri on peräisin :o oon pitkää ettiny just tollasta! :)

  VastaaPoista
 4. anonyymi: Se on ostettu keväällä Lindexistä! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.