lauantai 13. syyskuuta 2008

Lahjoja!

Eilen siis vietimme vuosipäiväämme jo etukäteen; teimme herkkuhamppareita ja joimme mielettömän hyvää punaviiniä. Sitten annoimme toisillemme hankkimamme lahjat, tässä ensin minun... mielikuvitukseton lahjani
Photobucket

...mutta tässä on pojan ihanaihana lahja, olen aivan ihastunut siihen (vaikka ei merkki kovin muotiuskottava olekaan ;))!
Photobucket
Photobucket
Oikeasti meillä oli lahjoille hintaraja, mutta molemmat menivät yli. Haha, onneksi en sentään ostanut jotain 2 euron lahjaa, niinkuin ensin ajattelin... No ei. ;)

PS. Juttu tulee ajastettuna, tähän aikaan olemme toivottavasti matkalla Turkuun. Todennäköisesti emme ole, kun olen sellainen unikeko.

6 kommenttia:

 1. Oi joi oi joi, ihana tuo laukku! :) <3

  VastaaPoista
 2. Onnittelut vuosipäivän johdosta! =) Pochettehan menee vaikka meikkipussina, jos ei osaa käyttää clutchina (tai halua käyttää noin muuten julkisesti Luiskaa) ;) Onnittelut myös poikäystävästä, joka ostaa kunnon lahjoja =D

  VastaaPoista
 3. oih mikä laukku. miksei mun poikaystävä tajua ostaa mulle tollasia lahjoja? :(

  VastaaPoista
 4. betty+ krisse: Kiitos! :))

  freya: Kiitos, toivotaan, että baarissa on niin pimeää, ettei kukaan huomaa ;) No ei, tarkoitin, ettei se sovi johonkin alexanderwang-asuihini :) Kiitos nro 2.: Hän on aarre!

  nicole: Joskus ne tarvitsee vähän aivopesua, mutta kun alat droppailemaan vihjeitä n. puoli vuotta ennen merkkipäivää, niin he'll get it ;)

  VastaaPoista
 5. Söpöliini laukku ja onnea vuosipäivästä!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.