lauantai 20. syyskuuta 2008

Eilisen päivän asu tämän päivän versiona

Noniin, lupailin päivän asua jo eilen, mutten saanut sitä ladattua koneelle ihan varmaan laiskuuttani (loistavaa, et tiettyä luonteenpiirrettä voi syyttää ihan kaikesta!). Kuvasimme sitten sen uudelleen tänään kauppareissulla, koska itselaukaisijalla ottamistani sisäkuvista tuli niin huonon värisiä. Tässä kuitenkin revityt uusvanhat farkkuni, joiden lisäkoristeluun sain oivallisen vinkin nallakilta: raastinraudalla saa hienompia repimiskuvioita kun mun keittiösaksiyritelmät ovat. Thanks, toteutan tänään! 
Photobucket
Joku naapurissa asuva voi tietty päätellä, missä päin Helsinkiä asun, jos tunnistaa sivukadun ja kiviaidan... :)
Naamaa sensuroitu happamien ilmeiden takia :D

5 kommenttia:

 1. Erittäin hyvän näköistä! Rakastan farkut-korkokengät -yhdistelmää! =)

  VastaaPoista
 2. Onks toi mahtava laukku Miu Miu:n?

  VastaaPoista
 3. Noista farkuista tuli tosi kivan näköiset! Pitäisi munkin kokeille, tosin mulla on vaan yhdet farkut, enkä niitä viitsisi repiä, ennen kuin ehdin hommata toiset X)

  VastaaPoista
 4. Hei, tuo solmulla oleva paitahan näyttää yllättävän siistiltä!

  Me aikoinaan yläasteella (silloin hamassa nuoruudessa kun oli muotia ommella farkut täyteen muista merkkivaatteista revittyjä merkkejä ja repiä ne riekaleiksi - silloin kun Sabrina ja Samantha Fox olivat pinnalla) tavattiin repiä hienot pehmeät rispat farkkuihin _avaimella_, vaikka se kyllä vaatiikin hieman enemmän voimaa kuin sakset!

  VastaaPoista
 5. freya: Kiitos! Korkkareilla saa piristettyä arkisimmankin asun :)

  nola: On kyllä :)

  nylon: Kiitos! Mulla on kaapissa jonkun verran vanhoja käyttämättömiä farkkuja, joita en raaski kuitenkaan heittää menemään, parempi siis näin et sain yhdet uusiokäyttöön :)

  may: Kiitos, se on kyllä hauska muoti-ilmiö :) Avaimella? Huh, mä oon niin laiska, että turvaudun helpoimpaan keinoon... ;)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.