tiistai 2. syyskuuta 2008

Ajankuluksi shoppailua

Pyörin Turun keskustassa tänään sadesäässä pari tuntia, kunnes väsähdin. Ehdin sovittaa kaikenlaista ihanaa ja jätin niin paljon asioita taas "harkintaan", että mikäli huomenna päätän mennä jotain hakemaan, unohdan väkisinkin osan. 
Sen eilen kehutun Zaran takin muuten jätin tahallaan hyllyyn tänään, kun en tiennyt, minkä kanssa sen olisin päälleni laittanut. Noin näitä säitä ajatellen, ei se ainakaan +8 asteen takki ole.

Pari loistavaa sovitusta jäi hyllyyn, kuten tämä nahkatakki (en pidä sen resoreista) ja karvaliivi, joka ei ole ihanprikulleen sellainen, jonka haluaisin.

Photobucket
Olis pitänyt ottaa itseään niskasta kiinni ja raahata useampi ostos kassalle, mutta en sitten jaksanut. Sovitin jopa farkkuja H&M:ssä, koska haluaisin ne revityt farkut. Mikään väri ei miellyttänyt mua täydellisesti, niissä oli vaikka mitä ärsyttäviä kulutuksia jne.

Realisoituneet ostokset ja huippumakeat leopardihousut ovat tässä. Leopardihousuja en siis ostanut, ainoastaan ihastelin. Tällaisena lyhytjalkaisena ja paksureitisenä leopardihousut kun tuskin näyttävät Balmainilta, vaan pikemminkin kylähullulta.
Photobucket
Tossa on pitsisukkahousut, H&M Art -t-paita (koska t-paitoja ei ole koskaan liikaa), lisää koruja GT:sta mun Givenchyjuttuun ja se GT:n pipo, josta selitin eilen.

Sovitin Din Skossa paria maiharimallia, ja menen huomenna jommankumman sieltä hakemaan, kun saan ratkottua niiden keskinäisen paremmuuden. Kahta paria en voi ostaa... Mutta en vielä kerro millaiset ne oli, ni får se! :)

4 kommenttia:

 1. vui miten hieno nahkatakki!<:

  VastaaPoista
 2. Kuinkakohan paljon suurinpiirtein tuo nahkatakki maksoi? Se on ihan tajuttoman makeaa... :)

  VastaaPoista
 3. Aika coolit noi leopardi huosut :D Oliks ne hennesiltä vai mistä? Ja minkä hintaset?? Ei tainnu ollu samanlaisii seepra kuosilla?? Selasii oon myös himoinnut viime päivinä! :D

  VastaaPoista
 4. jjohanna: se on tosi upea kyllä, ja aitoa nahkaa, mut noi resorit :P

  pippi: nahkatakki oli 149euroa, aito nahka taitaa maksaa..? Käy tsekkaamassa, se on hyvännäköinen kyllä :)

  anonyymi: Joo, ne leopardihousut on hennesistä! Hinta tais olla.. öö jotain 19-29 euroa, en muista kumpi, mut veikkaan jälkimmäistä! Ei, en ainakaan huomannut seeprakuosisia, ne olis kanssa kyl makeet! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.