torstai 21. elokuuta 2008

Päivän asu

Kyllästyin niihin eteiskuviin, koko maailma näyttää niissä ällöttävän tunkkaiselta ja keltaiselta. Silti tämä peilin kautta otettu kuva mun asusta on parempi kuin tuo olkkarissa otettu, siksi että Tigerin paidan hassu helma näkyy paremmin
Photobucket
Ja sitten vielä yhdet mun uusista kengistä, kärrmekengät, joihin olen aivan ihastunut. Mikä eläinkuosi-innostus mulla on menossa?
Photobucket

5 kommenttia:

 1. mulla on kanssa tällanen jälkijunan eläinkuosi innostus meneillään, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja eläinkuosit näyttää kivalta simppeleiden vaatteiden piristeinä :)

  ja ihanat nuo käärmekorkkarit!

  VastaaPoista
 2. Haha, no ei se eläinkuvio voi niin väärin olla, jos yksi kuumimmista designereista -Balmain- on lykännyt koko rtw:nsä sitä täyteen tänä syksynä... Et ehkä me ollaan edelläkävijöitä ;) (niinhän siinä aina käy kun tarpeeksi perässä laahaa)

  VastaaPoista
 3. woah mitkä kengät. aivan ihanat.

  VastaaPoista
 4. Hei, mulla taitaa olla sama paita paitsi että valkosena. Tai ainakin näyttää tutulta...:D Ei kyllä ehkä kiinnosta mutta kerronpahan nyt vaan!;D

  VastaaPoista
 5. nicole: Eikös, ja maksoi 9 euroa!! :D

  äppelblom: Kiva! Mä ajattelin, et muiden mielestä tää on ihan joutava, kun kukaan ei koskaan sano mitään :D Mut onneks joku tykkää siis :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.