maanantai 25. elokuuta 2008

Palmikkoneule

Muoti vaikuttaa mielipiteisiini. Ja vahvasti. Mikä siinäkin on, että aiemmin ei pieneen mieleenikään tullut laittaa palmikkoneuletta päälleni, missään muodossa. Tänä syksynä H&M esitteli jopa palmikkoneulottuja hameita.
Ja nyt, nyt mä haluaisin palmikkoneuleen, johon voisin ehkä saksia reikiä. Tähän tyyliin kuin alemman kuvan pojalla. Nähtyäni tämän Hel-Looksissa mä kehitin heti pieniä lämpimiä tunteita palmikkoneuloksen suhteen ja nyt vasta pääsen oikeasti vauhtiin. Niin, että voisin jopa omistaa jotain palmikkoneulottua. (Halloo, mummo, onko tekemisen puutetta? ;))


Mutta jos päätän olla käyttämättä mummotyövoimaa, voin suunnistaa lähimpään UFFiin tai vastaavaan. H&M:n (sähkö)neuleet taidan jättää rauhaan.

kuvat: Fashion Spot ja Hel-Looks

2 kommenttia:

  1. Ton pojan päällä oleva saksittu palmikkoneule on kyllä makee. En kyllä varmaan näyttäisi itse yhtä coolilta rikkinäisessä neuleessa... Eksyin tänään muuten ekan kerran blogiisi ja klikkasin samantien suosikiksi blogilistalta. Tää on kiva!

    VastaaPoista
  2. pinja2: Hehe, siksi mä ajattelinkin hakea palmikkoneuleen kirppikseltä ensin, niin näkee mitä siitä tulee :) Rakastan tällä hetkellä kaikkea revittyä!
    Ja kiitos! Ihanaa, että blogi miellyttää :))

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.