torstai 14. elokuuta 2008

Ostokset ja asu tillsammans

Photobucket

Katsokaa, osasin ottaa isolla kameralla kuvan! Tosin rajaus on surkeaa... Itseni kuvaaminen ei tuolla vielä onnistu, olisi hassua käsitarkentaa johonkin maitopurkkiin ja sitten mennä sille kohdalle itse seisomaan, toivoen, että tarkennus riittää. Joten jatketaan vielä vähän aikaa k-kameralla.

Tuon yllä olevan hameen ja ripsarin siis ostin tänään. Kävin Gaudetessa myös ihastelemassa Marc by Marc Jacobsin glitter(!)ballerinoja, mutta jäivät vielä harkintaan. Syksylle kun on investoitava myös nahkanilkkureihin -joita muuten näin Rizzon aleessa, tai tarkemmin ottaen ne olivat mokkaa. Joka tapauksessa metallinväriset vetoketjut ihastuttivat mua niissä nilkkureissa kuten tuossa hameessakin, joten saatan käydä hakemassa ne kotiin... Niitä oli myös yksi pari petroolin värisinä! Lisäksi siellä oli -tosin täysihintaisina- mokkaisia kiilakorkonilkkureita, olin aivan taas omassa syystaivaassani!

Toinen päivän vaateostos onkin nyt päälläni alemmassa kuvassa, eli kävin hakemassa H&M:n miestenosastolta valkoisen t-paidan, josta leikkasin kaula-aukon pois. Olen aina salaa tykännyt toinenolkapäänäkyy-paidoista...

Photobucket

Ihan mieletön keli tuolla ulkona. Mieletön ei viittaa mielettömän hyvään tässä yhteydessä.

7 kommenttia:

 1. Mistä hame on? Love it!

  VastaaPoista
 2. pakko myöskin ihastella hametta, ihan loisto versio vetskarillisesta hamosesta :D

  VastaaPoista
 3. anonyymi ja kitty kat: Kiitos! Se on ihan Lindexistä, maksoi jotain 25e! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva susta. Ja tosi makee toi paita idea! Mimmonen paita on kyseessä. Ihan normi t-paita? Miten oot saanut sen kaulaaukon venymään noin? Kestääköhän tuo käytössä kauan?

  Jotenkin sun blogi on muutenkin muuttunut ihanan kiinnostavaan suuntaan! Ja postaukset tulee tasaiseen tahtiin. Kivaaa!!! Keep up the excellent work!

  VastaaPoista
 5. kella: Kiitos blogikehuista, en tosin uskalla luvata mitään jatkosta :)) Paita on ihan tavallinen miesten t-paita H&M:ltä, josta leikkasin kaularesorin pois. Ei varmaan kestä käytössä, mutta eipä tuolla 4,90 e hinnalla ole niin väliksikään... :)

  VastaaPoista
 6. Joo, tekis kyllä mieli toteuttaa tuo paita idea, mutta oooon niin broke, että jopa se vaivaiselta kuullostava 4,90 on isoraha tällä hetkellä. Hmm... kestäisköhän tuo jos sen kauluksen reunan sitten ompelis sellasella reunan-ei-lähde-harsiintumaan-neuloksella? :) (ompelu sanasto ei ole vahvuuksiani...:P)

  VastaaPoista
 7. Joo, se vois olla yks ratkaisu ommella se sellaisella systeemillä. Mä oon vaan niin surkea neulan ja langan ja niitä yhdistelevien koneidenkin kanssa, et taidan antaa olla vaan :D
  Ps. kirpparilta (ei UFFilta mut kirpparilta) löytyy varmaan 20 centillä tällaisia miesten t-paitoja...

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.