torstai 7. elokuuta 2008

Mielipiteitä?

Käyn päivisin työkoneelta napsimassa ylimääräisiä sanoja ja kirjoitusvirheitä pois, joten tämä blogi päivittyy niiden takia Blogilistalla. Mitä huijausta!
Siksi päätinkin vääntää täällä tauolla ihan oikean postauksen ja esittää teille kysymyksen, jota olen pyöritellyt mielessäni pidemmän aikaa.

Here it comes:
Pitäiskö mun blogissa olla enemmän tekstiä ja jotain "palasia mun elämästä" kuin nykyisin?

En lupaa sellaista kuitenkaan toteuttaa - paitsi jos kaikki kiljuu kommenttilootassa "joo absolut" :D (johon en siis usko) - mutta itseäni on pikkaisen alkanut häiritsemään blogini ruotsalaistyylisyys. Eli kuvia kuvia kuvia ja n. kolme sanaa. Eli enemmän isänmaalliseksi, juu vai ei?

6 kommenttia:

 1. Sehän riippuu ihan sinusta itsestäsi. =) Mikäli tämä tyyli tuntuu eniten omalta, mitäpä sitä vaihtamaan.

  VastaaPoista
 2. itse ainakin tykkään blogistasi ihan tälläisenä. Paha tietysti verrata, kun ei ole vertailukohtaa, mutta...:)

  VastaaPoista
 3. No, se mikä tuntuu enemmän sun jutulta. Mulla ei ainakaan ole mitään vastaan sitä että blogista löytyy enemmän kuvia kun tekstiä. Tai itse en ole niin kiinnostunut siitä "tyypillisestä suomalaisesta muotiblogi formaatisa"!

  VastaaPoista
 4. ragdoll, tanya ja äppelblom: Kiitos kommenteista!! Ehkä mä sit jatkan tätä mun kuviin keskittyvää linjaa ja höpisen vain silloin muuta kun siltä tuntuu :) Parannusehdotuksia tietty saa aina antaa, enkä loukkaannu mistään risuistakaan. :D

  Äppelblom vielä, mäkin ihastuin alkujaan joskus ruotsalaisten blogien kuvapainotteisuuteen. Suomalaisissa on niin paljon höpinää.. muotiblogit perustuvat kuville!

  VastaaPoista
 5. kuvi paljon edelleen joo kiitos, mutta voisit myös kertoa itsestäsi :)

  VastaaPoista
 6. anonyymi: Katsotaan, jos uskallan kertoa itsestäni. Kuvia sen sijaan lupaan varmasti :))

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.