perjantai 29. elokuuta 2008

Mamma jag vet men det var inte min idé

Sorry surkeasta bloggailutahdista eilen. Olin yksinkertaisesti vahvempien vietävissä (puhutaan tässä vaiheessa vielä persoonista) ja päädyin suoraan töistä muille teille kuin kotiin tai kauppoihin.

Nyt sitten tulee tunnustuksia epäesimerkillisestä eilisestä.
Oltiin eilen siis työporukalla yhdessä duunipaikan lähellä olevassa baarissa, ei missään kovin hehkeässä sellaisessa. Ilta venyi mun suunnittelemasta kahdesta lasista varmaan kymmeneen, joten ulos paikasta päästiin vasta kun koko ravintola sulki ovensa. Luojan kiitos en lähtenyt jatkoille, vaikka houkuteltiin, vaan kömmin kotiin nukkumaan.

Tänään oli viimeinen työpäiväni kesätyöläisenä ja siksi sain lahjoja ja kakkukahvit töissä, kun sinne vihdoin kymmeneltä ilmestyin. Pää oli aivan jumissa koko työpäivän, mut onneks oli muitakin asianosaisia kanssakärsimässä.

Tänään on ne kekkerit Turussa, saa nähdä kuinka nopeasti saan itseni taas juhlakuntoon, kun väsyttää niin järkyttävästi nytkin...

3 kommenttia:

 1. Ei ole kyllä varmaan mitään kamalampaa kuin raahautua kouluun/töihin/melkeinpä minne tahansa kamalassa kankkusessa. 18-vuotissynttäreiden jälkeisenä aamuna ei matikan tunnilla kovinkaan paljon naurattanut. :D

  VastaaPoista
 2. krappikset ja työpäivät on yhdistettynä kyllä mun käsitys maanpäällisestä helvetistä ;) oon erittäin kateellinen niille luonnonoikuille jotka ei ikinä moista pode, niille jotka on dagen efterinä "vaan vähän väsyneitä"..

  toivottavasti sait ittestäs vielä bileintoa toisellekin illalle :)!

  VastaaPoista
 3. christina: :D Joo, no onneks viimeisenä työpäivänä on vähän lupakin löysäillä... ja osa työkavereista oli kuitenkin mukana illalla :))

  kitty kat: Sama täällä, päässä vaan pyörii kun yrität skarppina miettiä jotain asiaa.. Ihan kamalaa hortoilua pitkin työpaikkaa ja pomon välttelyä ;) Kiitti, "onneks" jaksoin juhlia eilisenkin :D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.